Το ΑΠΚΥ εκφράζει λύπη για την απροειδοποίητηστάση εργασίας μελών του διοικητικού προσωπικού του


«Το Συμβούλιο τονίζει ότι δεν αντιλαμβάνεται τον λόγο ή τους λόγους που οδήγησαν στην στάση εργασίας, καθώς δεν έλαβε σχετική ενημέρωση από τους συμμετέχοντες ή τους εκπροσώπους τους».

Το Συμβούλιο του Πανεπιστημίου, με ανακοίνωσή του  εκφράζει τη λύπη του για την απροειδοποίητη  στάση εργασίας μελών του διοικητικού προσωπικού του Πανεπιστημίου. Το Συμβούλιο τονίζει ότι δεν αντιλαμβάνεται τον λόγο ή τους λόγους που οδήγησαν στην στάση εργασίας, καθώς δεν έλαβε σχετική ενημέρωση από τους συμμετέχοντες ή τους εκπροσώπους τους.

Το Συμβούλιο του Πανεπιστημίου έχει δείξει την καλή πρόθεση και διάθεσή του για συνεργασία με το προσωπικό, αφενός με τη στάση του στο πλαίσιο της διαβούλευσης, αφετέρου με την υιοθέτηση μέτρων για την προαγωγή της ανοικτής επικοινωνίας μεταξύ του Συμβουλίου και του προσωπικού, αλλά και για τη σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των εργαζομένων.

Τέλος, το Συμβούλιο υπενθυμίζει ότι η ειλημμένη ομόφωνη απόφασή του για εισαγωγή γραπτών εξετάσεων στη διαδικασία προαγωγών του διοικητικού προσωπικού έχει ως στόχο την εδραίωση και παγίωση της αξιοκρατίας και της αντικειμενικής αξιολόγησης».




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










279