Ο Προδρόμου σε τηλε-διημερίδα «Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση και Σχολική Πραγματικότητα»


Ο Υπουργός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας θα συμμετάσχει στην επιστημονική τηλε-διημερίδα με θέμα: «Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση και Σχολική Πραγματικότητα», η οποία θα διεξαχθεί εξ ολοκλήρου μέσω διαδικτύου στις 25- 26 Απριλίου 2020.

Η τηλε-διημερίδα διοργανώνεται με πρωτοβουλία του Περιφερειακού Κέντρου Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού (ΠΕ.Κ.Ε.Σ.) Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με 17 Περιφερειακά Κέντρα Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού (ΠΕ.Κ.Ε.Σ) από όλη την ελληνική επικράτεια και με την αρωγή του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου. Ενώ, σε αυτή θα συμμετάσχουν ως προσκεκλημένοι ομιλητές διακεκριμένοι Καθηγητές Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων, Συντονιστές Εκπαιδευτικού Έργου και άλλοι Ειδικοί Επιστήμονες - Διδάσκοντες σε πανεπιστήμια στο αντικείμενο της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης.

Στόχος της πρωτοβουλίας είναι η υποστήριξη, επιμόρφωση και θεωρητική ενδυνάμωση των εκπαιδευτικών όλων των βαθμίδων στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση.

Την τηλε-διημερίδα μπορούν να παρακολουθήσουν όλοι ενδιαφερόμενοι, αφού εγγραφούν δωρεάν στον σύνδεσμο: https://bit.ly/2UZxkuRκαι οι συμμετέχοντες θα λάβουν σχετικές βεβαιώσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες: https://pekesexae2020.pdekritis.gr/ https://blogs.sch.gr/pekesde




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










2054