Υποβολή αιτήσεων για συμμετοχή στη «Μουσική Κατασκήνωση για τη Νεολαία» στην Τσεχία


Ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός «Czech Music Camp for Youth» διοργανώνει τη «18η Μουσική Κατασκήνωση για τη Νεολαία» από τις 17 Ιουλίου 2014 έως και τις 2 Αυγούστου 2014, στο Horni Jeleni της Τσεχίας (κοντά στην πόλη Pardubice).

Στην εν λόγω κατασκήνωση αναμένεται ότι θα συμμετάσχουν πάνω από 200 μαθητές / φοιτητές ηλικίας 8 – 19+ ετών. Στην πρώτη περίοδο της Μουσικής Κατασκήνωσης (από τις 17 Ιουλίου 2014 μέχρι τις 26 Ιουλίου 2014) μπορούν να συμμετάσχουν οργανοπαίκτες πνευστών (π.χ. αυλού) και εγχόρδων (π.χ. άρπας), μέλη χορωδιακών συνόλων, και πιανίστες ηλικίας από 8 ετών μέχρι 19 ετών. Η δεύτερη περίοδος (από τις 27 Ιουλίου 2014 μέχρι τις 2 Αυγούστου 2014) αφορά επίσης σε ηλικίες από 8 ετών μέχρι 19 ετών και σε οργανοπαίκτες πνευστών και εγχόρδων (π.χ. κιθάρας), πιάνου και σε όσους ενδιαφέρονται να πάρουν μαθήματα αγγλικού θεάτρου και τσέχικου θεάτρου. Στην ίδια περίοδο (27 Ιουλίου 2014 – 2 Αυγούστου 2014) μπορούν, επίσης, να συμμετάσχουν και παλαιότεροι (alumni) συμμετέχοντες στο πρόγραμμα, οι οποίοι είναι 19+ ετών. Οι γλώσσες που χρησιμοποιούνται για τη διδασκαλία είναι τα αγγλικά και τα τσέχικα / σλοβάκικα.  

Η εμπειρία που απαιτείται από τους νεαρούς μουσικούς είναι το λιγότερο 2 – 3 χρόνια για τα πνευστά (μουσικά όργανα) και το λιγότερο 3 – 4 χρόνια για τα έγχορδα (μουσικά όργανα).  

Στόχος της «Μουσικής Κατασκήνωσης για τη Νεολαία» είναι να δώσει στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε μεγάλα μουσικά σύνολα (όπως: Συμφωνική Ορχήστρα, Συμφωνική μπάντα ή Χορωδιακό σύνολο) και να επιδοθούν στο παίξιμο πιάνου, άρπας, αυλού, και κιθάρας. Εκτός από τα μουσικά προγράμματα, προσφέρονται και κάποια επιλεγόμενα μαθήματα όπως: Θέατρο (drama) ή Αγγλικά μέσα από το μάθημα του Θεάτρου, με το οποίο οι μαθητές μπορούν να βελτιώσουν τα αγγλικά τους και να μάθουν περισσότερα για το θέατρο. Στόχος της Κατασκήνωσης είναι, επίσης, η προώθηση της ιδέας της διεθνούς κατανόησης μέσα από την παγκόσμια γλώσσα της μουσικής.

Η προθεσμία υποβολής συμμετοχών λήγει την 31ηΜαίου 2014. H αίτηση θα πρέπει να σταλεί ταχυδρομικώς στη Διεύθυνση: Czech Music Camp for Youth, Kolarskeho 390, 533 74 Horni Jeleni, Czech Republic. 

Περισσότερες πληροφορίες καθώς και έντυπα υποβολής αίτησης μπορούν να αναζητηθούν στην ηλεκτρονική διεύθυνση: http://www.chtm.cz. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τους διοργανωτές στο τηλέφωνο: +420-723 130 004, skype: chtmface, e-mail: info@chtm.cz facebook: /chtmface

 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










134