Αποτελέσματα Εξετάσεων Πιστοποίησης Ελληνομάθειας για το έτος 2023


Η Υπηρεσία Εξετάσεων της Διεύθυνσης Ανώτερης Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους υποψηφίους ότι τα αποτελέσματα των πιο πάνω εξετάσεων είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα του Κέντρου Ελληνικής Γλώσσας (ΚΕΓ). Κάθε υποψήφιος/-ια μπορεί να ενημερωθεί για τα αποτελέσματα της εξέτασής του/της μπαίνοντας στην ιστοσελίδα https://www.greek-language.gr/certification/results/index.html και χρησιμοποιώντας τα εξής στοιχεία:

1)  Κωδικό αριθμό εξεταστικού κέντρου (Ο κωδικός αριθμός της Υπηρεσίας Εξετάσεων της Διεύθυνσης Ανώτερης Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας της Κυπριακής Δημοκρατίας είναι 35703)

2) Κωδικό αριθμό υποψήφιου/-ας

3) Επίθετο υποψήφιου/-ας     

Η αποστολή των πιστοποιητικών ελληνομάθειας θα γίνει κατά τον μήνα Οκτώβριο του 2023.

Σε περίπτωση αποτυχίας, κάθε υποψήφιος/-ια έχει το δικαίωμα, εφόσον το επιθυμεί, να ζητήσει γραπτώς από το ΚΕΓ την επανεξέταση των εξεταστικών τετραδίων του/της. Αιτήσεις επανεξέτασης θα γίνονται δεκτές στην ηλεκτρονική διεύθυνση ellinomatheia@komvos.edu.gr έως τις 31 Αυγούστου 2023. Μετά την υποβολή της αίτησης, ο/η ενδιαφερόμενος/η πρέπει να καταβάλει το ποσό των €60,00 στον τραπεζικό λογαριασμό που θα του/της δοθεί από το ΚΕΓ. Η απάντηση στο αίτημα επανεξέτασης θα σταλεί μέσα Σεπτεμβρίου του 2023.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










2590