Υποτροφία για φοίτηση στο Κολλέγιο της Ευρώπης - Διεξαγωγή ενημερωτικού διαδικτυακού Σεμιναρίου


 H Διεύθυνση Ανώτερης Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας ενημερώνει ότι στο πλαίσιο της συνεργασίας της Κύπρου με το Κολλέγιο της Ευρώπης, στις 05 Δεκεμβρίου στις 11:30 ώρα Βρυξελλών / 12:30 ώρα Κύπρου, θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακή παρουσίαση, προσαρμοσμένη στους Κύπριους φοιτητές.

Η παρουσίαση από το Κολλέγιο της Ευρώπης απευθύνεται σε φοιτητές ή υποψήφιους φοιτητές που ενδιαφέρονται να σπουδάσουν στο Κολλέγιο.

Το Κολλέγιο της Ευρώπης είναι ένα ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που ιδρύθηκε το 1949. Από το 1992 λειτουργεί σε δύο πανεπιστημιουπόλεις, στη Bruges στο Βέλγιο και το Natolin στην Πολωνία. Προσφέρει μια ευρεία επιλογή μεταπτυχιακών προγραμμάτων στα θέματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, παρέχοντας στους μεταπτυχιακούς φοιτητές τα απαραίτητα εφόδια για να ζήσουν και να εργαστούν στην ΕΕ και, γενικότερα, σε ένα ευρωπαϊκό και διεθνές περιβάλλον.

Η Κυπριακή Κυβέρνηση προσφέρει μία πλήρη υποτροφία σε Κύπριο φοιτητή, ενώ το Κολλέγιο προσφέρει επίσης διάφορες άλλες υποτροφίες σε Κύπριους φοιτητές.

Όσοι και όσες ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν την ηλεκτρονική παρουσίαση, μπορούν να εγγραφούν  μέσω του ακόλουθου συνδέσμου: https://forms.office.com/e/HNVeny2YK0




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










995