Το Γυμνάσιο-Λύκειο ΟΛΥΜΠΙΟΝ βραβεύτηκε στο πρόγραμμα «Οικολογικά Σχολεία»


Το Γυμνάσιο-Λύκειο ΟΛΥΜΠΙΟΝ και η οικολογική του ομάδα διακρίθηκε στο πρόγραμμα «Οικολογικά Σχολεία» αφού έχει ολοκληρώσει με επιτυχία τη διαδικασία του προγράμματος για τρεις συνεχείς σχολικές χρονιές (2013-2016).

Η βράβευση έγινε την Τρίτη 14/06/2016 στις 10:00π.μ. στο κτίριο Διοίκησης της Ελληνικής Τράπεζας στη Λευκωσία.

Σύμφωνα με δελτίο Τύπου του σχολείου:  

«Τα παιδιά της οικολογικής ομάδας αισθάνονται πολύ χαρούμενα γιατί ξεχώρισαν γι’ αυτή τους την προσπάθεια αφού, στη Mέση Eκπαίδευση, διακρίθηκαν μόλις 4 σχολεία στην επαρχία Λευκωσίας και το ΟΛΥΜΠΙΟΝ είναι το μόνο ιδιωτικό σχολείο.

Στις δραστηριότητες του προγράμματος υπήρχε μια πλούσια και ενεργητική συμμετοχή των μελών του οικολογικού μας ομίλου, αφού μέσα από αφίσες που σχεδίασαν και τύπωσαν, κατασκευές από ανακυκλώσιμα υλικά, δημιουργία οικολογικού κώδικα και εφαρμογή αυτού από όλα τα παιδιά, επιτέλεσαν σημαντικό έργο.

Το κυριότερο που κατάφερε η οικολογική ομάδα του Γυμνασίου-Λυκείου ΟΛΥΜΠΙΟΝ, ήταν να εμφυσήσει σε όλη τη σχολική κοινότητα την οικολογική συνείδηση και την προστασία του περιβάλλοντος μέσα από μικρές αλλά καθημερινές ενέργειες. 

Συγχαρητήρια στους μαθητές/τριες Χαρά Τελώνη, Κυπριανό Χριστοφή, Ανδρέα Μακρή, Μαρία Ξένια Γεωργίου, Αναστασία Κάττου, Κωνσταντίνο Σουράντζο, Γιώργο Τσαγγαρίδη, Ραφαέλλα Δημητρίου, Σώτια Κωνσταντινίδου, Μικαέλλα Γεωργίου, Γιάννη Ηλία και Γιώργο Μέλη, καθώς επίσης και στους μέντορες-εκπαιδευτικούς Θέμη Μασούρα, Μαρία Νικολαΐδου και Χλόη Ιωαννίδου».




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










141