Τα κόμματα συμφωνούν να εξαιρεθούν οι συμβασιούχοι από το νέο σχέδιο διορισμών


Η ομοφωνία των κομμάτων να εξαιρεθούν οι συμβασιούχοι από το νέο σχέδιο πρόσληψης εκπαιδευτικών στα δημόσια σχολεία ήταν το κύριο θέμα που προέκυψε στην αποψινή (χθεσινοβραδινή)  εκδήλωση που διοργάνωσε στη Λεμεσό η ΠΑΔΕΔ Πρωτοπορία,  με θέμα συζήτησης το νέο σχέδιο του Υπουργείο Παιδείας για τους διορισμούς στη δημόσια εκπαίδευση.

Όπως το Paideia-News πληροφορείται, η απόφαση των κομμάτων αλλάζει άρδην τους σχεδιασμούς του υπουργού Παιδείας Κυριάκου Κενεβέζου, ο οποίος για αποτρέψει την ορατή πλέον απόρριψη από τη Βουλή του σχεδίου θα πρέπει να προβεί σε ριζικές αλλαγές στο νέο σχέδιο που ετοιμάζει και θα το παρουσιάσει σε λίγες μέρες.

Στο ίδιο πνεύμα, τα κόμματα, στέλνουν το μήνυμα στον υπουργό ότι για τους έκτακτους και τους αντικαταστάτες θα πρέπει στο νέο σχέδιο, να υπάρξει μοριοδότηση που να τους δίνει σαφές προβάδισμα για διορισμό.

Με όπλο αυτές τις θέσεις των κομμάτων η ΠΟΕΔ πηγαίνει στη σημερινή (Πέμπτη) συνάντηση με τον υπουργό Παιδείας για το θέμα του σχεδίου πρόσληψης εκπαιδευτικών.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










158