Πρόσκληση του Ανεξάρτητου Συνδέσμου Εκπαιδευτικών για Γενική, Καταστατική και Εκλογική Συνέλευση


Ο Ανεξάρτητος Σύνδεσμος  Εκπαιδευτικών των Προγραμμάτων του Υπουργείου Παιδείας. προσκαλεί τα μέλη του, φίλους συνάδελφους εκπαιδευτικούς και από τα 12 προγράμματα του ΥΠΑΝ  όπως προσέλθουν στη Γενική Καταστατική και Εκλογική Συνέλευση που θα γίνει στη Χοιροκοιτία (Κέντρο Όασις) την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 9.30.

«Βάσει του καταστατικού στη Συνέλευση δικαιούνται να πάρουν μέρος όλοι οι συνάδελφοι που έχουν εγγραφεί μέλη πριν να αρχίσουν οι διαδικασίες της Γενικής Συνέλευσης.

Η Γενική Συνέλευση θα είναι ανοικτή για όλους τους συναδέλφους  μέλη και  φίλους του Συνδέσμου και θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην όλη διαδικασία  ΕΚΤΟΣ του δικαιώματος εκλέγειν και εκλέγεσθαι που έχουν μόνο τα μέλη του Συνδέσμου.

  Στα θέματα της Συνέλευσης περιλαμβάνεται και η εκλογή νέων μελών στη θέση των αξιωματούχων. Όσα από τα μέλη της Συνέλευσης επιθυμούν να διεκδικήσουν θέση  στο νέο Δ.Σ  θα πρέπει να ενημερώσουν γραπτώς τον Γ. .Γραμματέα 7 μέρες πριν την ημερομηνία της Συνέλευσης .

Ο Γ. Γραμματέας, 5 μέρες πριν από την ημερομηνία της Συνέλευσης, κοινοποιεί τη λίστα με τους υποψήφιους σε όλα τα μέλη  του Δ.Σ.

 Θέματα Γενικής Συνέλευσης.

1. Η έγκριση της έγγραφης λογοδοσίας του Προέδρου για τα πεπραγμένα του Διοικητικού Συμβουλίου.    2. Ψήφιση αναγκαίων τροποποιήσεων του Καταστατικού ώστε να συνάδει με τον Νόμο περί λειτουργίας των Ομοσπονδιών του 2018.

3. Η επικύρωση εισδοχής νέων μελών.

4. Εκλογική διαδικασία όπως προβλέπει το καταστατικό του Συνδέσμου.

5. Διάφορα θέματα που αφορούν το παρόν και το μέλλον των εκπαιδευτικών.

6. Προβλήματα, προβληματισμοί ,εισηγήσεις ,απόψεις ,αποφάσεις και υλοποίηση αποφάσεων».

                               




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










1992