Συναυλία με την ευκαιρία των δεκάχρονων του Μουσικού Λυκείου Λευκωσίας


Το Μουσικό Λύκειο Λευκωσίας και η Εφορεία Ελληνικών Εκπαιδευτηρίων Λευκωσίας διοργανώνουν τη συναυλία «Πανόραμα Ελληνικού Τραγουδιού: Δέκα Χρόνια Μουσικό Σχολείο, Εκατό Χρόνια Ελληνικό Τραγούδι», την Πέμπτη 21η Απριλίου 2016,στις 8.30 μ.μ.στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου.

Η συναυλία τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού Δρα Κώστα Καδή και πραγματοποιείται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα δέκα χρόνια  από τη λειτουργία του Μουσικού Λυκείου Λευκωσίας. Θα εμφανιστεί το Σύνολο Έντεχνου Ελληνικού Τραγουδιού του σχολείου, το οποίο αποτελείται από εικοσαμελή ορχήστρα και εικοσαμελές φωνητικό σύνολο, ενώ συμμετέχει φιλικά ο διακεκριμένος Έλληνας τραγουδιστής Γιάννης Κότσιρας.

Στη συναυλία θα παρουσιαστούν τραγούδια που σφράγισαν την πορεία του ελληνικού τραγουδιού και θα λάβουν μέρος  μαθητές, καθηγητές και απόφοιτοι του Μουσικού Λυκείου Λευκωσίας. Τα καθαρά έσοδα, θα διατεθούν υπέρ των μαθητών του σχολείου.

Εισιτήρια προπωλούνται από την Sold Outtickets σε όλα τα περίπτερα SOEASY, στην τιμή των 10 ευρώ. Για πληροφορίες: τηλ. 22343518




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










153