Συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης από το φροντιστήριο Αγγλικών English Study Centre


Το ιδιωτικό φροντιστήριο Αγγλικών English Study Centre, σε συνεργασία με τον Φιλανθρωπικό Σύνδεσμο Funraising ενώνουν τις δυνάμεις τους κάθε χρόνο, με σκοπό τη συλλογή τροφίμων και άλλων ειδών πρώτης ανάγκης, προς άμεση παροχή βοήθειας των συνανθρώπων μας. 

Στα πλαίσια της κοινωνικής αυτής προσφοράς, το English Study Centre, δηλώνει έμπρακτα τη συμμετοχή του και προτρέπει εταιρίες, άτομα, όπως επίσης και οργανωμένα  σύνολα να συμμετέχουν σε αυτή την προσπάθεια που καταβάλλεται, προσφέροντας ο καθένας ότι μπορεί.

Για αυτή τη χρονιά, η ανάγκη συλλογής τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης, είναι ακόμη μεγαλύτερη λόγω της οικονομικής κατάστασης και της κρίσης που αντιμετωπίζουμε. Το φροντιστήριο μας συμμετέχει και φέτος σε αυτή την προσπάθεια, όχι μόνο με τους μαθητές μας αλλά και με όσους ενδιαφέρονται να βοηθήσουν αυτό το σκοπό. Η συλλογή των τροφίμων και των άλλων ειδών θα γίνεται   μέχρι και τo ΣΆββατο 27 Απριλίου 2013, στο ιδιωτικό φροντιστήριο English Study Centre. Οι ώρες λειτουργίας μας είναι από τις 11.00 μέχρι τις 18.00.

Για περισσότερες πληροφορίες στο 25331263 ή e-mail στο krini@askanis.com




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










253