EEY: Αιτήσεις για διορισμό με σύμβαση μερικής απασχόλησης Μέσης Γενικής για τη Μουσική


Η Επιτροπή Εκπαιδευτικής Υπηρεσίας επιθυμεί να πληροφορήσει κάθε ενδιαφερόμενο ότι προκηρύσσει την ακόλουθη θέση διορισμού με σύμβαση, στη Μέση Γενική Εκπαίδευση, για κάλυψη μιας θέσης σε σχολείο, η οποία παραμένει αδιάθετη.

Δικαίωμα διεκδίκησης της συγκεκριμένης θέσης έχουν οι υποψήφιοι που περιλαμβάνονται στους πίνακες διοριστέων ή/και διορισίμων Καθηγητών και οι οποίοι δεν είναι ήδη διορισμένοι κατά τη σχολική χρονιά 2023-2024.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να διεκδικήσουν την πιο κάτω θέση, υποβάλλοντας σχετική αίτηση, μέχρι την Τρίτη 12 Μαρτίου 2024 και ώρα 9:00 π.μ., μόνο σε ηλεκτρονική μορφή, με τη συμπλήρωση του ηλεκτρονικού εντύπου ΕΕΥ21, στην ιστοσελίδα της Επιτροπής, στη διεύθυνση www.eey.gov.cy, από τη διασύνδεση «Αιτήσεις».

Μουσικής

Πάφο(9/24) Μερική Απασχόληση

Η επιλογή υποψήφιου για διορισμό θα γίνεται με βάση τη σειρά προτεραιότητας στους πίνακες διοριστέων ή/και διορισίμων. Τονίζεται ότι καμιά αλλαγή/βελτίωση δεν θα γίνεται και για κανένα λόγο.

Ο υποψήφιος που θα τύχει διορισμού θα πρέπει να εξασφαλίσει από το αρμόδιο γραφείο της Αστυνομίας και να υποβάλει στην Επιτροπή, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο info@eey.gov.cy, εντός 7 ημερών από την ημερομηνία ανακοίνωσης διορισμού, τα πιο κάτω πιστοποιητικά:

α) Πιστοποιητικό το οποίο εκδίδεται σύμφωνα με τον περί της Πρόληψης και της Καταπολέμησης της Σεξουαλικής Κακοποίησης, της Σεξουαλικής Εκμετάλλευσης Παιδιών και της Παιδικής Πορνογραφίας Νόμο (Ν.91(Ι)/2014, άρθρο 22(6)), με το οποίο να βεβαιώνεται ότι δεν περιλαμβάνονται στο αρχείο που τηρείται δυνάμει των προνοιών του εν λόγω άρθρου. Τονίζεται ότι το εν λόγω πιστοποιητικό θα πρέπει να έχει εκδοθεί εντός των τελευταίων 2 μηνών από την ημερομηνία ισχύος του διορισμού.

β)    Πιστοποιητικό Λευκού Ποινικού Μητρώου, το οποίο θα πρέπει να έχει εκδοθεί εντός των τελευταίων 2 μηνών από την ημερομηνία ισχύος του διορισμού.

Τονίζεται ότι δεν θα αποσταλεί επιστολή προσφοράς διορισμού εάν δεν υποβληθούν τα προαναφερόμενα πιστοποιητικά.

Διευκρινίζεται ότι, σε περίπτωση που το πρόσωπο αυτό δεν είναι Κύπριος πολίτης, θα πρέπει να προσκομίσει τα αντίστοιχα σχετικά πιστοποιητικά από την αρμόδια αρχή της χώρας του.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










695