ΕΕΥ: Διορισμοί με σύμβαση μερικής απασχόλησης για στελέχωση των Προαιρετικών Ολοήμερων Σχολείων


Η Επιτροπή Εκπαιδευτικής Υπηρεσίας, σε συνέχεια της ανακοίνωσής της ημερομηνίας 5.1.2024 σχετικά με το πιο πάνω θέμα, ανακοινώνει τους πιο κάτω διορισμούς με σύμβαση μερικής απασχόλησης για στελέχωση των Προαιρετικών Ολοήμερων Σχολείων, με ισχύ από 9.1.2024. 

Επισημαίνεται ότι:

(α) Οι διορισμοί με σύμβαση μερικής απασχόλησης γίνονται με βάση τις εκπαιδευτικές ανάγκες. Η προσφορά διορισμού γίνεται για τη συγκεκριμένη τοποθέτηση. Η επιλογή υποψηφίων για διορισμό έγινε με βάση τη σειρά προτεραιότητάς τους στους οικείους πίνακες διοριστέων ή/και διορισίμων. Τονίζεται ότι καμιά αλλαγή/βελτίωση δεν θα γίνεται και για κανένα λόγο.

(β) Στους πιο κάτω υποψήφιους θα σταλεί γραπτή προσφορά διορισμού.

(γ) Οι διορισμοί με σύμβαση ορισμένου χρόνου μερικής απασχόλησης λήγουν την 31η Μαΐου 2024.

(δ) Όσοι απασχολούνται σε θέση αντικαταστάτη και έτυχαν διορισμού με σύμβαση μερικής απασχόλησης υποχρεούνται, στην περίπτωση που θα αποδεχθούν τον εν λόγω διορισμό, να διακόψουν την απασχόλησή τους ως αντικαταστάτες. Σημειώνεται ότι όσοι αποδεχτούν σύμβαση μερικής απασχόλησης θα αποκλειστούν από το δικαίωμα διεκδίκησης διορισμού σε θέση αντικαταστάτη στα δημόσια σχολεία για την περίοδο 9.1.2024 - 31.5.2024.

Επιπλέον, οι πιο κάτω υποψήφιοι θα πρέπει να εξασφαλίσουν από το αρμόδιο γραφείο της Αστυνομίας και να υποβάλουν στην Επιτροπή, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο info@eey.gov.cy εντός 7 ημερών από την ημερομηνία ανακοίνωσης διορισμού, τα πιο κάτω πιστοποιητικά: 

(α) Πιστοποιητικό το οποίο εκδίδεται σύμφωνα με τον περί της Πρόληψης και της Καταπολέμησης της Σεξουαλικής Κακοποίησης, της Σεξουαλικής Εκμετάλλευσης Παιδιών και της Παιδικής Πορνογραφίας Νόμο (Ν.91(Ι)/2014, άρθρο 22(6)), με το οποίο να βεβαιώνεται ότι δεν περιλαμβάνονται στο αρχείο που τηρείται δυνάμει των προνοιών του εν λόγω άρθρου. Τονίζεται ότι το εν λόγω πιστοποιητικό θα πρέπει να έχει εκδοθεί εντός των τελευταίων δύο μηνών από την ημερομηνία ισχύος του διορισμού. 

(β) Πιστοποιητικό Λευκού Ποινικού Μητρώου το οποίο θα πρέπει να έχει εκδοθεί εντός των τελευταίων δύο μηνών από την ημερομηνία ισχύος του διορισμού. 

Τονίζεται ότι δεν θα αποστέλλεται επιστολή προσφοράς διορισμού σε υποψήφιο ο οποίος θα παραλείψει να υποβάλει τα προαναφερόμενα πιστοποιητικά. 

Διευκρινίζεται ότι σε περίπτωση που το πρόσωπο αυτό δεν είναι Κύπριος πολίτης θα πρέπει να προσκομίσει τα αντίστοιχα σχετικά πιστοποιητικά από την αρμόδια αρχή της χώρας του. 

 Διορισμοί με σύμβαση στα Προαιρετικά Ολοήμερα Σχολεία. Δάσκαλοι από Πίνακες Διοριστέων 

Φάκελος

Ονοματεπώνυμο

Σχολείο

25028

Νικολάου Χαραλαμπία

Δημοτικό Σχολείο Λεμεσού Κγ - Άγιου Σπυρίδωνα Β

27040

Γρηγορίου Δήμητρα

Δημοτικό Σχολείο Λατσιών Γ’




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










1007