Σημαντικές Διακρίσεις για τους μαθητές μας στην 24η Βαλκανική Ολυμπιάδα Πληροφορικής στην Κύπρο


Ολοκληρώθηκε στις 2 Ιουλίου 2016 με μεγάλη επιτυχία η 24η Βαλκανική Ολυμπιάδα Πληροφορικής που έγινε στην Κύπρο. Η διοργάνωση τελείωσε με την τελετή βράβευσης η οποία πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο της CYTA, κατά την οποία απεύθυναν χαιρετισμούς ο πρόεδρος της BOI Mile Jovanov και εκ μέρους του Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού Δρα Κώστα Καδή, ο Πρώτος Λειτουργός Μέσης Εκπαίδευσης Παντελής Παντελή. Στη διάρκεια της τελετής έγινε η βράβευση των νικητών της 24ης Βαλκανικής Ολυμπιάδας Πληροφορικής και παρουσιάστηκε καλλιτεχνικό πρόγραμμα από το Μουσικό Σχήμα του Μουσικού Λυκείου Λεμεσού με επικεφαλής την καθηγήτρια μουσικής Νάσια Θεράποντος και την τραγουδίστρια Άννα Καλογήρου.

Η Κύπρος κέρδισε ένα αργυρό μετάλλιο με τον Άγγελο Πελεκάνο και ένα χάλκινο με τον Ευριπίδη Παπαευριπίδη. Οι επιδόσεις αυτές είναι συνέχεια των προηγούμενων διακρίσεων σε Βαλκανικές και Παγκόσμιες Ολυμπιάδες Πληροφορικής.

Την αποστολή της Κύπρου αποτελούσαν οι μαθητές:

Επίσημη Αποστολή

  1. ΆγγελοςΆσσος
  2. ΆγγελοςΠελεκάνος
  3. Ευριπίδης Παπαευριπίδης
  4. ΆρηςΤζιαπούρας

 

Ανεπίσημη Αποστολή

  1. ΧριστόφοροςΝικολάου
  2. Ανδρέας Καλαβάς
  3. Στυλιανός Χαραλάμπους
  4. ΧάρηςΓεωργίου

Επικεφαλής της Κυπριακής αποστολής ήταν ο καθηγητής Πληροφορικής Παύλος Παυλικκάς, και Αναπληρωματικοί Επικεφαλής οι Αδάμος Ττοφαρή και Γιώργος Γαβριήλ.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










187