Δύο νέα Εκπαιδευτικά Συνέδρια της Προοδευτικής Κίνησης Δασκάλων και Νηπιαγωγών


Σε συνεργασία με το  Εκπαιδευτικό Ερευνητικό Κέντρο ΣΥΝΘΕΣΙΣ, σε Λευκωσία (18/10) και Αμμόχωστο (24/1)

Η Προοδευτική Κίνηση Δασκάλων και Νηπιαγωγών, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων προς τιμή των 30 χρόνων ζωής και δράσης της, διοργανώνει δύο νέα επιστημονικά συνέδρια για εκπαιδευτικούς σε συνεργασία με το Εκπαιδευτικό Ερευνητικό Κέντρο ΣΥΝΘΕΣΙΣ.

18/01/2024 – Αίθουσα Εκδηλώσεων ΠΟΕΔ στην Αγλαντζιά

Η ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ Κίνηση Δασκάλων και Νηπιαγωγών Λευκωσίας σε συνεργασία με το Εκπαιδευτικό Ερευνητικό Κέντρο ΣΥΝΘΕΣΙΣ διοργανώνουν εκπαιδευτικό συνέδριο με για τα παιδιά με μεταναστευτική βιογραφία στις σχολικές τάξεις με θέμα : " Από την τάξη στην κοινότητα: Καλές πρακτικές στη διαπολιτισμική εκπαίδευση και το παράδειγμα του New ABC".    

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Εκδηλώσεων της ΠΟΕΔ στην Αγλαντζιά, την Πέμπτη 18/01/2024 και ώρα 17:00 με 19:00. Ομιλήτριες στο συνέδριο θα είναι οι ΔΡ. Δέσπω Κυπριανού και η Δρ. Δώρα Ηρακλέους. Στο πλαίσιο του συνεδρίου θα γίνει παρουσίαση καλών πρακτικών από μάχιμους εκπαιδευτικούς.

Ηλεκτρονικές Εγγραφές : ΕΔΩ

24/1/2024 - Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Αμμοχώστου στη Δερύνεια

Η ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ Κίνηση Δασκάλων και Νηπιαγωγών Αμμοχώστου σε συνεργασία με το Εκπαιδευτικό Ερευνητικό Κέντρο ΣΥΝΘΕΣΙΣ διοργανώνουν εκπαιδευτικό συνέδριο με θέμα : “Να Είμαστε, Να Μαθαίνουμε και να Αναπτυσσόμαστε σε Υπαίθριους χώρους: Γινόμαστε Εκπαιδευτικοί Πρεσβευτές”.

Στοσυνέδριοθαγίνειπαρουσίαση του έργου  'Let’s Get Outside Now: Be, Learn, Grow Outdoors – GrowLearnOut (GLOW): Becoming teacher ambassadors. Το GLOW ενθαρρύνει τους εκπαιδευτικούς Να Είναι, Να Μαθαίνουν και Να Αναπτύσσονται σε Υπαίθριους Χώρους: Γινόμαστε Εκπαιδευτικοί Πρεσβευτές .

Ηλεκτρονικές Εγγραφές : ΕΔΩ

Είσοδος ΔΩΡΕΑΝ και στα δύο συνέδρια. Θα δοθεί πιστοποιητικό συμμετοχής.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










1544