Περιμένοντας το 2018. Ευχές για Καλή χρονιά


  Λίγες μόνο ώρες μας μένουν για την είσοδο του νέου χρόνου 2018. Το 2017 πέρασε με αρκετές αλλαγές στην παιδεία, πολλές από τις οποίες προκάλεσαν και προκαλούν αντιδράσεις στην συνδικαλιστικές οργανώσεις των εκπαιδευτικών. Ο τρόπος διαχείρισης και εφαρμογής τους το 2018 θα είναι καθοριστικός για την επιτυχία και δικαίωση των αποφάσεων. To Paideia-News μέσα σε αυτή τη διαρκή πάλη επικράτησης περιορίστηκε στην καταγραφή γεγονότων και θέσεων των εμπλεκόμενων μερών, οργανώσεων κινήσεων και προσωπικών απόψεων. Αυτή εξάλλου ήταν και η θέση του Paideia-News από την ημέρα της ίδρυσης του στις 15 Ιουνίου 2011 και αυτή παραμένει μέχρι και σήμερα. Αρνήθηκε και αντιστάθηκε στην εξυπηρέτηση συμφερόντων, κομμάτων, οργανώσεων,  κινήσεων, οργανωμένων ομάδων (κλάδων) εντός των ιδίων των οργανώσεων και εντός των ίδιων των κινήσεων.

Το Paideia-News θα συνεχίσει και το 2018 την ίδια τακτική, με την ίδια σοβαρότητα καλύπτοντας όλα τα γεγονότα στη βάση της αυστηρής του δεοντολογίας για όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης.

Το Paideia-News θα συνεχίσει μακριά από τον πόλεμο του για εξασφάλιση μεγάλου αριθμού κλικ με μεθόδους που προκαλούν τη νοημοσύνη του αναγνωστικού κοινού.  

Το Paideia-News εύχεται, το 2018 να οδηγεί στην πρόοδο και την αριστεία. Εύχεται επίσης να αρχίσει η επανάκτηση των εργασιακών-οικονομικών ωφελημάτων των εκπαιδευτικών που χάθηκαν τη δύσκολη περίοδο  της οικονομικής κρίσης.

Εύχεται τέλος σε όλους τους αναγνώστες του οικογενειακή ευτυχία, υγεία και κάθε προσωπική επιτυχία και πρόοδο.

Καλή χρονιά.     




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










151