Παγκύπρια έρευνα Ψυχική Υγεία και Κορωνοïός από τα Κέντρα Νεότητας και το Πανεπ. Νεάπολις


O Κυπριακός Οργανισμός Κέντρων Νεότητας και το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος πραγματοποιούν Παγκύπρια έρευνα μεταξύ 10 μέχρι και τις 30 Ιουλίου 2020 με σκοπό τη διερεύνηση των επιπτώσεων της πανδημίας του COVID-19 στην Κύπρο στο θέμα της ψυχικής υγείας και του τρόπου ζωής.

Κύριος στόχος της έρευνας είναι να διερευνηθούν οι βασικότερες ανησυχίες, δυσκολίες, προκλήσεις και αλλαγές που προέκυψαν μετά τον εγκλεισμό. Τα ερωτήματα της έρευνας θα εστιαστούν κυρίως στην υφιστάμενη κατάσταση της ψυχικής μας υγείας, πως επηρεάστηκε ο τρόπος ζωής και η συναισθηματική μας κατάσταση και σε πιο βαθμό υπάρχει στήριξη από την οικογένεια και τον κοινωνικό περίγυρο.

Η έρευνα συντονίζεται από τις ακαδημαϊκούς Δρ. Μαριλένα Μουσουλίδου, Δρ. Μιχαηλίνα Σιακαλλή και Δρ. Άνδρη Χριστοδούλου από το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος. Ο Κυπριακός Οργανισμός Κέντρων Νεότητας έχει αναλάβει την προώθηση της έρευνας στους νέους της Κύπρου με στόχο την ευρύτερη συμμετοχή. Προσδοκία όλων είναι όπως η έρευνα να αποτελέσει μέρος ενός ευρύτερου προγράμματος βελτίωσης της Ψυχικής Υγείας που θα υλοποιηθεί το 2021.

Η συμμετοχή στην έρευνα πραγματοποιείται μέσω διαδικτύου και είναι ανώνυμη.

Συμμετοχή: https://www.tfaforms.com/4837419




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










693