Παρουσίαση του βιβλίου Advances in Second Foreign Language Acquisition, Παν. Λευκωσίας


Το Τμήμα Γλωσσών και Λογοτεχνίας (Σχολή Ανθρωπιστικών Σπουδών και Κοινωνικών Επιστημών) του Πανεπιστημίου Λευκωσίας διοργανώνει εκδήλωση για την παρουσίαση του επιμελημένου τόμου Advances in Second Foreign Language Acquisition, o οποίoς εκδόθηκε από τον οίκο Palgrave MacMillan.

Ο τόμος συμπεριλαμβάνει μια συλλογή ερευνητικών μελετών που παρουσιάστηκαν στο ομώνυμο συνέδριο που διοργανώθηκε στο Πανεπιστημίου Λευκωσίας στις 18-19 Ιουνίου 2022. Οι μελέτες χρησιμοποιούν ποικίλες ερευνητικές τεχνικές από διάφορα πεδία για την κατανόηση της κατάκτησης μιας δεύτερης/ξένης γλώσσας. Συμπεριλαμβάνονται έρευνες σε διάφορους τομείς όπως πειραματική φωνολογία, διδασκαλία δεύτερης/ξένης γλώσσας, γλώσσες πολιτιστικής κληρονομιάς, κ.ά.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2024, ώρα 12:00-13:30 στην αίθουσα Μ104 στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας.

Πρόγραμμα

  • Χαιρετισμός από την Πρόεδρο του Τμήματος, Καθ. Πολίνα Μακάη
  • Παρουσίαση του τόμου από τους επιμελητές του, Δρα Γιώργο Π. Γεωργίου, Δρα Αρετούσα Γιαννακού και Δρα Κριστίν Σαββίδου, Τμήμα Γλωσσών και Λογοτεχνίας, Πανεπιστήμιο Λευκωσίας.

Θα ακολουθήσει μικρή δεξίωση.

Περισσότερες πληροφορίες: asefola@unic.ac.cy




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










420