Ημερίδα Ενημέρωσης του Πανεπιστημίου Λευκωσίας για το πρόγραμμα Κτηνιατρικής


Η Κτηνιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Λευκωσίας (ΠΛ) σας προσκαλεί σε Ημερίδα Ενημέρωσης που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 24 Ιουλίου 2023, στις 14:30 μ.μ.

Θα έχετε την ευκαιρία να ξεναγηθείτε στην Πανεπιστημιούπολη, τις μοντέρνες φοιτητικές εστίες, τις σύγχρονες εγκαταστάσεις και τα εργαστήρια της Κτηνιατρικής Σχολής, ενώ καθηγητές και μέλη του Τμήματος Εισδοχής της Κτηνιατρικής Σχολής θα βρίσκονται στη διάθεσή σας για να σας ενημερώσουν για το πενταετές πρόγραμμα σπουδών Κτηνιατρικής, Doctor of Veterinary Medicine (DVM) για απόφοιτους λυκείου.

Το καινοτόμο πρόγραμμα Κτηνιατρικής του ΠΛ καλύπτει όλα τα θεμελιώδη αντικείμενα της κτηνιατρικής επιστήμης και προωθεί την ανάπτυξη κλινικών δεξιοτήτων από το πρώτο έτος σπουδών, μέσα από την έκθεση στη φροντίδα των ζώων και την ολοκληρωμένη κλινική εκπαίδευση σε μικρά και μεγάλα ζώα.

Το DVM είναι ευθυγραμμισμένο με τις απαιτήσεις του Royal College of Veterinary Surgeons του Ηνωμένου Βασιλείου, του European Association of Establishment for Veterinary Education, του American Veterinary Medical Association και του World Organization for Animal Health.

Εγγραφείτε εδώ: https://www.unic.ac.cy/vet/event/on-campus-info-session-doctor-of-veterinary-medicine-dvm/2023-07-24/ 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










524