Βράβευση φοιτητριών Παν. Κύπρου που διακρίθηκαν στους Ευρωπ. Πανεπιστημιακούς Αγώνες Ταε Κβο Ντο και Καράτε


Ζάγκρεμπ, Κροατία 20-23 Ιουλίου 2023

Ο Πρύτανης του Πανεπιστήμιου Κύπρου, Καθηγητής Τάσος Χριστοφίδης, απένειμε Βραβεία στις φοιτήτριες που διακρίθηκαν στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα Πολεμικών Τεχνών, που έγινε στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας, από τις 20-23 Ιουλίου 2023, και τους προπονητές τους.

Σε μία σεμνή τελετή, ο Πρύτανης βράβευσε τη Θεοδοσία Γιαμούκη, η οποία κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Καράτε, Κατηγορία Kumite Women +68Kg, την Ειρήνη Κοντού, η οποία κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Καράτε, Κατηγορία Kumite Women -50Kg αλλά και τον κ. Δημήτρη Δημητρίου, προπονητή Καράτε. Ακολούθως, ο Πρύτανης βράβευσε τη Μαρκέλλα Τέγγερη, η οποία κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Tae Kwon Do, Κατηγορία Kyorugi Women’s Tournament +53Kg to 57Kg, και την Άννα-Μαρία Αντωνίου, η οποία κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στο Tae Kwon Do, Κατηγορία Kyorugi Women’s Tournament +53Kg to 57Kg και τον κ. Πέτρο Χατζηκωστή, προπονητή Tae Kwon Do.

Παρόντες στην Τελετή ήταν επίσης ο Δρ Γιώργος Κυριαζής, Πρόεδρος του Συμβουλίου Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Κύπρου, ο κ. Μαρίνος Πελαγίας, Αναπληρωτής Υπεύθυνος του Αθλητικού Κέντρου, και ο Ευγένιος Ιωαννίδης, Λειτουργός του Αθλητικού Κέντρου και Αρχηγός της Αποστολής.

Περισσότερες πληροφορίες για το Αθλητικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Κύπρου: https://www.ucy.ac.cy/athletics/




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










502