Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για δημιουργία Μητρώου Εκπαιδευτών/ριών για διδασκαλία στο Παιδαγωγικό Ινστιτούτο


Το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο Κύπρου, του Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας, ανακοινώνει τη δημιουργία Μητρώου Εκπαιδευτών/Εκπαιδευτριών για διδασκαλία σε σεμινάρια του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου, που θα προσφερθούν κατά την περίοδο 2024 - 2027 στο πλαίσιο του Προγράμματος Επιμόρφωσης Υποψηφίων Καθηγητών Σχεδιασμού και Τεχνολογίας.

Τα έγγραφα του Διαγωνισμού για τη δημιουργία του Μητρώου Εκπαιδευτών/τριών μπορούν να παραληφθούν από την ιστοσελίδα του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου και από την ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας.

Οι ενδιαφερόμενοι/ενδιαφερόμενες πρέπει να υποβάλουν τη δήλωσή τους ηλεκτρονικά, στο διαδικτυακό περιβάλλον εγγραφών του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου, όπως περιγράφεται αναλυτικά στο Παράρτημα των εγγράφων της Πρόσκλησης.

Τελευταία ημερομηνία υποβολής των δηλώσεων ενδιαφέροντος ορίζεται η Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024, η ώρα 15:00.

Για ερωτήματα που ενδέχεται να προκύψουν σχετικά με τον παρόντα διαγωνισμό, οι ενδιαφερόμενοι/ενδιαφερόμενες μπορούν να απευθύνονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση mitroo@cyearn.pi.ac.cy μέχρι τις 26 Μαρτίου 2024.

Οι ενδιαφερόμενοι/ενδιαφερόμενες προτρέπονται να επισκέπτονται και να ελέγχουν συχνά την ιστοσελίδα του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου, ώστε να ενημερώνονται για οποιεσδήποτε διευκρινίσεις ή/και τροποποιήσεις που ίσως προκύψουν κατά τη διαδικασία.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










808