Συνεχίζονται οι εγγραφές για το 5ο Διεθνές Συνέδριο: Γραμματισμός και Σύγχρονη Κοινωνία


Το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο Κύπρου, Υπουργείο Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας, ενημερώνει ότι συνεχίζονται οι εγγραφές για το 5ο Διεθνές Συνέδριο «Γραμματισμός και Σύγχρονη Κοινωνία», με θέμα: Δημιουργικότητα, Ισότητα, Κοινωνική Δράση (4 μέχρι 6 Δεκεμβρίου 2023, στο Συνεδριακό Κέντρο «Φιλοξενία» στη Λευκωσία), που διοργανώνει σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Μετά το ενδιαφέρον που έχει παρουσιαστεί, διευκρινίζονται τα ακόλουθα:

  • Οι εκπαιδευτικοί δημόσιων και ιδιωτικών σχολείων, όλων των σχολικών βαθμίδων, για συμμετοχή σε πρωινό χρόνο,  μπορούν να υποβάλουν δήλωση συμμετοχής μέσω του λογαριασμού του σχολείου τους, στο διαδικτυακό περιβάλλον εγγραφών του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου https://www.pi-eggrafes.ac.cy στη βάση της εγκυκλίου ypp16341 (ημερ. 16/11/2023), που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του ΥΠΑΝ (https://www.moec.gov.cy/).
  • Για να διευκολυνθούν οι σχολικές μονάδες και για να δοθεί η ευκαιρία συμμετοχής σε μεγάλο αριθμό εκπαιδευτικών, από κάθε σχολείο μπορούν να συμμετάσχουν τρεις (3) εκπαιδευτικοί (ένας/μία για κάθε ημέρα διεξαγωγής του Συνεδρίου στις 4 ή στις 5 ή στις 6 Δεκεμβρίου 2023). Το σχολείο μπορεί να στείλει τον/την ίδιο/α εκπαιδευτικό περισσότερο από μία ημέρα.
  • Οι εκπαιδευτικοί, που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν κεντρικές εισηγήσεις,  συμπόσια ή παρουσιάσεις σε απογευματινό χρόνο, μπορούν να ακολουθήσουν την ανοικτή στο κοινό διαδικασία εγγραφής, μέσω του συνδέσμου: https://forms.office.com/e/n6zuGz5ds3, στη βάση ανακοίνωσης (ημερ. 9/11/2023), που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του του ΥΠΑΝ (https://www.moec.gov.cy/).
  • Οι ενδιαφερόμενοι/ες που επιθυμούν να παρακολουθήσουν οποιοδήποτε μέρος του Συνεδρίου, μπορούν προχωρήσουν σε εγγραφή στο Συνέδριο, μέσω του συνδέσμου: https://forms.office.com/e/n6zuGz5ds3
  • Η συμμετοχή στο Συνέδριο είναι δωρεάν και θα χορηγηθούν πιστοποιητικά συμμετοχής σε όλους/ες τους/τις συμμετέχοντες/συμμετέχουσες, που θα παρακολουθήσουν οποιεσδήποτε εργασίες του Συνεδρίου. Επισυνάπτεται το Πρόγραμμα και οι Περιλήψεις του Συνεδρίου. Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα: http://www.pi.ac.cy/5thLitConCyp

 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










857