Διαδικτυακή εκπαιδευτική ημερίδα με τίτλο «Εκπαιδευτικοί στην πρώτη γραμμή σε συνθήκες πανδημίας»


Διευθυντές/Διευθύντριες Δημοτικών Σχολείων,
Νηπιαγωγείων και Ειδικών Σχολείων

Θέμα: Διαδικτυακή εκπαιδευτική ημερίδα με τίτλο «Εκπαιδευτικοί στην πρώτη γραμμή σε συνθήκες πανδημίας»

Αναφορικά με το πιο πάνω θέμα, σας πληροφορούμε ότι το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δημοτικής Εκπαίδευσης (Ενδοτμηματική Επιτροπή Ανάπτυξης και Βελτίωσης της Σχολικής Μονάδας), διοργανώνει διαδικτυακή εκπαιδευτική ημερίδα με τίτλο «Εκπαιδευτικοί στην πρώτη γραμμή σε συνθήκες πανδημίας».

Η ημερίδα θα διεξαχθεί διαδικτυακά μέσω MS TEAMS το Σάββατο, 9 Απριλίου 2022, από τις 9:00-13:00. Θα περιλαμβάνει παράλληλα εργαστήρια, μέσα από τα οποία θα εξετάζονται σύγχρονες τάσεις και πρακτικές εφαρμογές, όσον αφορά στη διαχείριση των νέων πραγματικοτήτων που δημιουργούν οι συνθήκες πανδημίας στον χώρο της εκπαίδευσης. Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων, οι ενδιαφερόμενοι/ες εκπαιδευτικοί θα πρέπει να δηλώσουν έγκαιρα τη συμμετοχή και την προτίμησή τους σε ένα παράλληλο εργαστήριο, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του Π.Ι., στη διεύθυνση http://www.pi-eggrafes.ac.cy, από τις 14 Μαρτίου 2022 μέχρι και τις 25 Μαρτίου 2022.

Με την ολοκλήρωση της περιόδου υποβολής των αιτήσεων, οι συμμετέχοντες/συμμετέχουσες θα ενημερωθούν από τον Διαχειριστή του Συστήματος με γραπτό μήνυμα, για τις λεπτομέρειες για την παρακολούθηση της ημερίδας (οδηγίες, ηλεκτρονικός σύνδεσμος σύσκεψης κ.λπ.). Σημειώνεται ότι οι εκπαιδευτικοί που θα λάβουν μέρος στην ημερίδα θα λάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης

Για περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στη Δρα Έλενα Χριστοφίδου (τηλ.: 22402368, ηλεκτρ.ταχυδρομείο/ christofidou.e@cyearn.pi.ac.cy).

Επισυνάπτεται το Πρόγραμμα και η αφίσα της Ημερίδας. Παρακαλώ όπως ενημερώσετε για τα πιο πάνω τους/τις εκπαιδευτικούς του σχολείου σας.

Πρόγραμμα ημερίδας
Eργαστήρια

 Δρ Μάριος Στυλιανίδης Διευθυντής Δημοτικής Εκπαίδευσης

Δρ Αθηνά Μιχαηλίδου Διευθύντρια Παιδαγωγικού Ινστιτούτου

Κοιν.: Π.Λ.Ε. Επαρχιακά Γραφεία Παιδείας : Π.Ο.Ε.Δ.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










541