Εκπαιδευτικό συνέδριο διοργανώνει η Παγκύπρια Σχολή Γονέων στην Πάφο


Το Σάββατο 14 Μαρτίου 2020 (10:00 – 13:00) στο Αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Νεάπολις

Η Παγκύπρια Σχολή Γονέων διοργανώνει Επαρχιακό Εκπαιδευτικό Συνέδρια με θέμα: «Γονείς: Διαβάζοντας κείμενα με τα παιδιά μας!», το οποίο απευθύνεται σε γονείς και εκπαιδευτικούς προδημοτικής και δημοτικής εκπαίδευσης και σκοπός του είναι η ανάδειξη του ρόλου των γονέων στην ανάγνωση κειμένων με τα παιδιά τους και η παρουσίαση σχετικών καλών πρακτικών.

Το επαρχιακό εκπαιδευτικό συνέδριο, το τρίτο κατά σειρά, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 14 Μαρτίου 2020 (10:00 – 13:00) στο Αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Νεάπολις στην Πάφο και διοργανώνεται με την ευγενική υποστήριξη των οικείων ομοσπονδιών συνδέσμων γονέων της προδημοτικής και δημοτικής εκπαίδευσης Πάφου, στο πλαίσιο της δράσης της Παγκύπριας Σχολής Γονέων για την επιμόρφωση των γονέων.    

Οι εργασίες του συνεδρίου θα περιλαμβάνουν: Κεντρική εισήγηση από την Δρα Ειρήνη Χατζηλουκά – Μαυρή, Π.Λ.Ε. Συντονίστρια Ελληνικών Δημοτικής Εκπαίδευσης και Βιωματικά Εργαστήρια με εμψυχωτές τους εκπαιδευτικούς: Ξένια Ξενοφώντος-Χατζημιτσή, Ευγενία Κουνναπή και Σπύρο Σοφοκλέους, μέλη της Ομάδας Εργασίας Ελληνικών Δημοτικής Εκπαίδευσης.

Η Παγκύπρια Σχολή Γονέων ευχαριστεί θερμά το Πανεπιστήμιο Νεάπολις για τη φιλοξενία και τις ομοσπονδίες συνδέσμων γονέων προδημοτικής και δημοτικής εκπαίδευσης Πάφου για την υποστήριξή τους. Ιδιαίτερες ευχαριστίες προς το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας που στηρίζει αδιάλειπτα τις επιμορφωτικές δραστηριότητες που διοργανώνει η Σχολή Γονέων καθώς επίσης προς το paideia-news.com (Κο Χριστόφορο Παπαστυλιανού), για την πολύτιμη στήριξη που μας προσφέρει.

 Πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής: Τηλ.: 2275 4466 & 2275 4467  |  sms: 9948 7926 & 9986 5800  | email: scholigoneon@cytanet.com.cy  |  www.scholigoneon.org.cy

 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










1328