ΠΑΔΕΔ Πρωτοπορία: Ετοιμότητα για εποικοδομητική συνεργασία με τον νέο Υπουργό Παιδείας...


...Στη βάση των διαχρονικών θέσεων και επιδιώξεων των εκπαιδευτικών

Η ΠΑΔΕΔ Πρωτοπορία, με ανακοίνωσή της «συγχαίρει τον Δρα Κώστα Χαμπιαούρη για τον διορισμό του στη θέση του Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού και του εύχεται κάθε επιτυχία στο ομολογουμένως δύσκολο έργο που αναλαμβάνει. Η ΠΑΔΕΔ Πρωτοπορία προσβλέπει σε μια εποικοδομητική συνεργασία του νέου  Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού με το συνδικαλιστικό κίνημα των εκπαιδευτικών, με κοινούς στόχους και αγωνίες για το παρόν και το μέλλον της δημόσιας εκπαίδευσης και γενικότερα της Παιδείας στον τόπο μας. Με δεδομένα τα ανοικτά ζητήματα που βρίσκονται ενώπιόν μας, θα πρέπει να εργαστούμε, από κοινού, για να πετύχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Αυξημένες προσδοκίες δημιουργεί και η από πρώτο χέρι γνώση των προβλημάτων της δημόσιας εκπαίδευσης που έχει ο νέος Υπουργός, ως αποτέλεσμα της πολύχρονης υπηρεσίας του σε διάφορες θέσεις.

Ως Παράταξη συνεχίζουμε τη συνδικαλιστική μας δράση για τη διασφάλιση των δικαιωμάτων και των συμφερόντων των συναδέλφων. Επιμένουμε στις διαχρονικές θέσεις και επιδιώξεις του συνδικαλιστικού οργάνου των δασκάλων και εργαζόμαστε στο πλαίσιο των αποφάσεων που συλλογικά λαμβάνονται στην ΠΟΕΔ.

Η Παιδεία δεν είναι πεδίο μάχης και πολιτικών αντιπαραθέσεων και σε καμία περίπτωση δεν προσφέρεται για εξυπηρέτηση κομματικών ή μικροπολιτικών σκοπιμοτήτων. Κυβέρνηση, Βουλή και εκπαιδευτικοί, θα πρέπει να αρθούμε στο ύψος των περιστάσεων, για να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες και τις ανάγκες της κοινωνίας».




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










89