CARDET: Εκδήλωση ανοιχτού διαλόγου για την Εκπαίδευση


Το ερευνητικό κέντρο CARDET, διοργανώνει εκδήλωση ανοιχτού διαλόγου με θέμα "Εκπαίδευση για την Ειρήνη και την Ενεργό Πολιτότητα", την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου, 17:00 - 18:30, στα γραφεία του (Λυκαβηττού 29 Έγκωμη). H εκδήλωση διοργανώνεται στο πλαίσιο του έργου EMERGE και με τη συμμετοχή εκπροσώπου του Υπουργείου Παιδείας, Αθλητικού και Νεολαίας.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να καταθέσουν προς συζήτηση τις απόψεις, τις εισηγήσεις και τις εμπειρίες τους στις ακόλουθες θεματικές:

  • Ο ρόλος της εκπαίδευσης στη διαμόρφωση κουλτούρας ειρήνης, 
  • Παιδεία για την ειρήνη: Καταπολεμώντας την προκαταληψη και
  • Η ενεργός πολιτότητα στο σχολικό περιβάλλον 

Προκειμένου να λάβετε μέρος στη συζήτηση, είναι απαραίτητο να εγγραφείτε μέσω του ακόλουθου συνδέσμου, στον οποίο έχετε επίσης την ευκαιρία να υποβάλετε εκ των προτέρων τα ερωτήματα σας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση μπορείτε να επικοινωνήσετε με την υπεύθυνη του προγράμματος, Φωτεινή Σωκράτους στο foteini.sokratous@cardet.org

Η εκδήλωση εντάσσεται στο ευρύτερο πλαίσιο των δράσεων και ενεργειών που υλοποιεί το EMERGE για την ενίσχυση της κοινωνίας των πολιτών και την προώθησης της συμμετοχής των πολιτών στα κοινά. Προς την κατεύθυνση αυτή, το έργο υλοποιεί πλειάδα δράσεων και εκδηλώσεων για να εμβαθύνει τις γνώσεις των πολιτών και να αναπτύξει την ικανότητα τους να μετατρέψουν τις απόψεις και αξίες τους σε ενέργειες που συμβάλλουν στην βελτίωση της κοινωνίας μας.  

Το έργο EMERGE: EMpowERinGcivic Engagement and participation λαμβάνει επιχορήγηση στο πλαίσιο του προγράμματος Active Citizens Fund Κύπρου που χρηματοδοτείται από την Ισλανδία, το Λιχτενστάιν και τη Νορβηγία μέσω των χορηγιών ΕΟΧ και Νορβηγίας 2014-2021.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










835