Next Gen Futures: Ενδυναμώνοντας τους νέους επαγγελματίες του αύριο


Το ερευνητικό κέντρο CARDET, σε συνεργασία με το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας, διοργανώνει την Τρίτη, 12 Δεκεμβρίου, 17:00 - 22:00, στο ΚΕΕΑΕΔ ένα πρωτοποριακό συνέδριο για την παρουσίαση των ευκαιριών και στρατηγικών επιτυχίας για τους νέους στη ψηφιακή εποχή. Συγκεντρώνοντας καινοτόμους δημιουργούς και επιχειρηματίες, φορείς και οργανώσεων νεολαίας αλλά και νέους που διαπρέπουν στο τομέα τους, θα προσφέρει μια διαδραστική εξερεύνηση των προοπτικών που προσφέρει ο ψηφιακός μετασχηματισμός. 

Το συνέδριο θα τιμήσουν με τη συμμετοχή τους ο Δήμαρχος Λευκωσίας, Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης, Γενικός Διευθυντής Υφυπουργείου Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής Δρ. Νεόφυτος Παπαδόπουλος, και ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Οργανισμού Νεολαίας Κλεάνθης Κουτσόφτας. Επιπρόσθετα, θα φιλοξενήσει επιτυχημένους νέους και εκπροσώπους οργανισμών που μέσω της παρουσίασης της πορείας, βιωμάτων και δράσεων τους θα προσφέρουν στους νέους και τις νέες έμπνευση, συμβουλές και καθοδήγηση ώστε να διαμορφώσουν τα βήματα τους για επαγγελματική επιτυχία στο νέο ψηφιακό τοπίο. 

Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές εδώ.

Στο πλαίσιο των εργασιών του συνεδρίου, θα πραγματοποιηθούν δύο ενότητες παρουσιάσεων με σύντομες παρουσιάσεις, δίνοντας παράλληλα την ευκαιρία στους/ις συμμετέχοντες/ουσες να καταθέσουν ερωτήματα και παρατηρήσεις. Οι δύο ενότητες θα καλύψουν δύο βασικές θεματικές: α) Επιχειρηματικότητα: Μετατρέποντας το πάθος σου σε μια επιτυχημένη επιχείρηση και β) Συνδιαμορφώνοντας το ψηφιακό μέλλον με τους νέους στο επίκεντρο – Ευκαιρίες και στήριξη που προσφέρουν οι οργανώσεις νεολαίας. Οι εργασίες του συνεδρίου θα ολοκληρωθούν με μια εκδήλωση δικτύωσης στην Παλιά Ηλεκτρική (The Old Powerhouse Bar and Grill).

Για το πλήρες πρόγραμμα του συνεδρίου κάντε κλικ εδώ.

Το σίγουρο είναι ότι μέσα από της συμμετοχή τους στο συνέδριο, οι νέοι και νέες θα αποκτήσουν μια πιο ολοκληρωμένη κατανόηση των αλλαγών, προκλήσεων και ευκαιριών που παρουσιάζονται στην αυγή της ψηφιακής εποχής.

Το Συνέδριο διοργανώνεται από το Ερευνητικό Κέντρο CARDEΤ, μέσω του έργου Digital Youth, σε συνεργασία με το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας στο πλαίσιο του έργου ' Κέντρο Ενημέρωσης και Επιμόρφωσης για την Απασχόληση και την Επιχειρηματική δράση - ΚΕΕΑΕΔ'. Επιδίωξη των διοργανωτών είναι να συμβάλλουν στην ανάπτυξη των γνώσεων και δεξιοτήτων των νέων ώστε να διαχειριστούν με επιτυχία τις μετεξελίξεις της ψηφιακής εποχής. 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










1488