CARDET: Προώθηση της Θετικής Συμπεριφοράς στην παιδική ηλικία


Η ομάδα του έργου PBS-ECEC με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει ότι την Κυριακή 8 Οκτωβρίου, 2023 (15:00), θα πραγματοποιήσει μια παρουσίαση σε εκπαιδευτικούς και γονείς για την Προώθηση της Θετικής Συμπεριφοράς στην πρώιμη παιδική ηλικία. Η παρουσίαση θα διεξαχθεί στο Πολυδύναμο Κέντρο Νεολαίας Ύψωνα (ΠΟΚΕΝΥ) και εντάσσεται στο πλαίσιο της εκδήλωσης ‘Εγώ, εσύ, εμείς, ας παίξουμε μαζί!’ του Κέντρου που επιφυλάσσει αρκετές ευχάριστες και δημιουργικές δραστηριότητες για τα παιδιά.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, η ομάδα του PBS-ECEC θα προβεί σε μια ολοκληρωμένη παρουσίαση των ψηφιακών εργαλείων, συμπερασμάτων, προσεγγίσεων και πρακτικών που έχουν διαμορφωθεί μέσα από την εφαρμογή του έργου σε Κύπρο, Ελλάδα, Ιρλανδία και Πορτογαλία. Θα δοθεί έτσι η ευκαιρία στους συμμετέχοντες/ουσες να ενημερωθούν για το πως μπορούν να εκμεταλλευτούν τα ψηφιακά μέσα που το έργο έχει ετοιμάσει και κυρίως για δοκιμασμένες πρακτικές που μπορούν να εφαρμόσουν για να διδάξουν και να ενισχύσουν θετικές συμπεριφορές σε παιδιά προσχολικής ηλικίας. Στους συμμετέχοντες θα δοθεί σχετικό πιστοποιητικό συμμετοχής από τους συντονιστές του προγράμματος PBS-ECEC στην Κύπρο.

Η συμμετοχή στην παρουσίαση είναι εντελώς δωρεάν και οι ενδιαφερόμενοι/ες χρειάζεται απλά να δηλώσουν συμμετοχή μέσω της φόρμας εδώ.

Την παρουσίαση θα ακολουθήσουν οι δραστηριότητες που ο ΠΟΚΕΝΥ έχει ετοιμάσει σε συνεργασία με την ομάδα HEHE MESSY PLAY AND ART THERAPY για να προσφέρει ένα ευχάριστο απόγευμα σε μικρούς και μεγάλους.

Το έργο PBS-ECEC διενεργείται στην Κύπρο από το Ερευνητικό Κέντρο CARDET και το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Κύπρου σε συνεργασία με μια κοινοπραξία από κορυφαίους οργανισμούς στον τομέα της εκπαίδευσης από την Ελλάδα, την Ιρλανδία και την Πορτογαλία. Μέσω του έργου, έχουν εξεταστεί ενδελεχώς τα αποτελέσματα της εφαρμογής του Συστήματος Προώθησης Θετικής Συμπεριφοράς στην προσχολική εκπαίδευση και έχουν δημιουργηθεί πρακτικά εργαλεία και οδηγοί για την κοινωνικο-συναισθηματική ανάπτυξη των παιδιών.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Έργο, επισκεφθείτε τη σελίδα https://pbs-ecec.eu/el/ 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










758