Οι εκπαιδευτικοί επιλέγουν και πάλι Νίκο Αναστασιάδη (2)


ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΤΙΝΗ*

Αυτή την Κυριακή γράφεται η πιο σημαντική σελίδα στην Ιστορία της πατρίδας μας. Αναμετράται το μέλλον με το παρελθόν. Αναμετράται το αύριο με το χθες. Αναμετράται η Κύπρος της ανάπτυξης με την Κύπρο της καταστροφής. Αναμετράται ο Νίκος Αναστασιάδης (με το ολοκληρωμένο προεκλογικό πρόγραμμα και με τα πιο λαμπρά μυαλά να τον στηρίζουν), με το κομματικό ακελικό κατεστημένο που οδήγησε την Κύπρο στην καταστροφή και έσυρε το λαό μας στα συσσίτια, τα χρέη και την ανεργία.

Λίγες μέρες, λοιπόν, απομένουν πριν από το δεύτερο γύρο των κρισιμότερων εκλογών στην πολιτική ιστορία της Κυπριακής Δημοκρατίας. Κρίσιμες γιατί η πατρίδα μας διανύει τις χειρότερες μέρες από την τουρκική εισβολή. Η απερχόμενη κυβέρνηση του ΑΚΕΛ και του κ. Χριστόφια μπαίνει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας ως η χειρότερη διακυβέρνηση που γνώρισε αυτός ο τόπος. Με όλες τις συνέπειες να καταδυναστεύουν τόσο τη δική μας γενιάς, ίσως και των παιδιών μας.

Είναι, λοιπόν, εκλογές δυο κόσμων. Είναι από τη μια ο δικός μας κόσμος: ο κόσμος της υπευθυνότητας, της ανάπτυξης και του πραγματισμού. Ο κόσμος που αντιπροσωπεύει τη στροφή προς την πραγματική προάσπιση των συμφερόντων των εργαζομένων, μέσα από την ανάπτυξη των παραγωγικών δυνάμεων του τόπου που θα φέρουν εισόδημα, νέες θέσεις εργασίας, λιγότερες φορολογίες, λιγότερο σπάταλο κράτος, πρόοδο και ευημερία. Είναι ο κόσμος που, με καθοδηγητή τον Νίκο Αναστασιάδη, μπορεί να οδηγήσει την πατρίδα μας και πάλι προς το αύριο με σιγουριά. 

Από την άλλη, είναι ο δρόμος των συνθημάτων, των κούφιων υποσχέσεων, της παρακμής και της οπισθοδρόμησης. Είναι ο δρόμος που ακολούθησε εδώ και χρόνια η μικρή ηγετική ομάδα του ΑΚΕΛ. Είναι τα ίδια άτομα που φώναζαν εδώ και χρόνια δήθεν «κάτω τα χέρια από την ΑΤΑ» και η ίδια η κυβέρνησή τους μας την έχει καταργήσει… Ξανακάνουμε, λοιπόν, το ίδιο λάθος;;

Αλλάζουμε, λοιπόν, σελίδα! Εμείς, ως εκπαιδευτικοί, καλούμαστε να επιλέξουμε και πάλι για το μέλλον μας. Επιλέγουμε τον Νίκο Αναστασιάδη με το ολοκληρωμένο πρόγραμμα διακυβέρνησης, ένα άνθρωπο που έχει αποδείξει τις τεράστιες ηγετικές του ικανότητες, που βρίσκεται πάντα δίπλα στους εκπαιδευτικούς μας, που ακούει τους προβληματισμούς μας και μπορεί να βρει λύσεις.

Είναι η ώρα, λοιπόν, της ευθύνης όλων μας απέναντι στην πατρίδα. Αυτή την Κυριακή,24 του Φεβράρη του 2013, επιλέγουμε και πάλι σωστά. Παραμερίζουμε τις μετριότητες που ανέδειξε και πλάσαρε όλα αυτά τα χρόνια η ανεπάρκεια της μικρής ηγετικής ομάδας του ΑΚΕΛ. Άλλωστε, ο λαός μας την έπαθε μια φορά ψηφίζοντας Χριστόφια. Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού. Προχωρούμε όλοι μαζί, ενωμένοι, δυνατά, να δώσουμε και πάλι την ελπίδα στην πατρίδα μας στηρίζοντας Νίκο Αναστασιάδη.

*Eκπαιδευτικός  Δημοτικής      




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










191