Μήνυμα της Σχολικής Εφορείας Λευκωσίας για τη νέα σχολική χρονιά 2016-2017


 Αγαπητές/τοι, Εκπαιδευτικοί, Γονείς, Μαθήτριες/τές,

 Με την ευκαιρία της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς το Συμβούλιο της Σχολικής Εφορείας Λευκωσίας απευθύνεται σε όλους και όλες και εύχεται καλή και δημιουργική σχολική χρονιά και οι στόχοι όλων  να επιτευχθούν.

 Είναι φυσικό σε κάθε ξεκίνημα ο καθένας μας να βάζει νέους στόχους, να πλάθει νέα οράματα και να έχει αυξημένες προσδοκίες.  Δεν πρέπει όμως να μας διαφεύγει ούτε στιγμή ότι η κάθε επιτυχία είναι αποτέλεσμα προγραμματισμένης, σκληρής και επίπονης προσπάθειας.

 ΄Ολοι μας, εφορεία, εκπαιδευτικοί και γονείς, οφείλουμε και πρέπει σε αυτή την προσπάθεια των μαθητών μας, να είμαστε δίπλα τους συμπαραστάτες και αρωγοί, ώστε να διασφαλίσουμε  τις καλύτερες συνθήκες που θα τους οδηγήσουν στην πρόοδο και στην επιτυχία.

 Για την επίτευξη της προόδου απαιτείται η συνύπαρξη και συνέργεια πολλών ανθρώπων και η ενδυνάμωση αρχών και αξιών όπως:ο σεβασμός,η συνεργασία,η πίστη,η καλή θέληση, η εξειδικευμένη γνώση και ο έγκαιρος προγραμματισμός από όλους.

 Η Σχολική μας Εφορεία βρίσκεται και θα βρίσκεται πάντοτε στο πλευρό της εκπαιδευτικής κοινότητας και είναι αρωγός στις προσπάθειες όλων.  Κοινός  μας στόχος είναι η δημιουργία των συνθηκών για την καλύτερη δυνατή μόρφωση των παιδιών μας και την καλλιέργεια της αγάπης για τη γνώση.

 Οι γονείς από την πλευρά σας θα πρέπει να στηρίζετε πάντα τον αγώνα των παιδιών σας και  να συμμετέχετε σε όλα όσα τα αφορούν.

Σε σας αγαπητοί μας μαθητές, ευχόμαστε δύναμη για να ζήσετε, για να μάθετε, για να αναπτύξετε την ελευθερία της σκέψη σας, για να περιφρονήσετε τις ψεύτικες αξίες, για  να δείτε τον κόσμο θετικά και να θελήσετε να τον κάνετε καλύτερο.  Για να πιστέψετε ότι ο κόσμος είναι δικός σας και να τον διεκδικήσετε με δυναμισμό.

 Να είστε  σίγουροι ότι εμείς ως Σχολική Εφορεία  συνεχίζουμε το έργο μας συνεργαζόμενοι με όλους τους φορείς, ώστε να επιλύουμε  προβλήματα  και να προσφέρουμε τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για την εκπαίδευση μέσα σε συνθήκες ασφάλειας και υγείας.

Ευχόμαστε λοιπόν δύναμη σε όλους και Καλή Χρονιά!

Εκ μέρους του Συμβουλίου

Γιάννης Οικονομίδης

Πρόεδρος

Εφορείας Ελληνικών Εκπαιδευτηρίων

Λευκωσίας




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










209