Μέχρι 4 Σεπτεμβρίου οι αιτήσεις για το Πρόγραμμα MBA 2016-2017 του ΜΙΔ


Το Μεσογειακό Ινστιτούτο Διεύθυνσης (ΜΙΔ) το οποίο συμπλήρωσε φέτος 40 χρόνια δυναμικής παρουσίας στα ακαδημαϊκά δρώμενα της Κύπρου, υπενθυμίζει τους ενδιαφερόμενους ότι η καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή αίτησης για το αγγλόφωνο Πρόγραμμα Master in Business Administration (ΜΒΑ) 2016 - 2017 (πλήρους φοίτησης)είναι η Κυριακή, 4 Σεπτεμβρίου 2016.

Το Πρόγραμμα ΜΒΑ προσφέρει στους νέους πτυχιούχους εκτός από ακαδημαϊκή μόρφωση σε επίκαιρα θέματα Διεύθυνσης, την ευκαιρία να αναπτύξουν επαγγελματικές διευθυντικές δεξιότητες μέσω πρακτικής κατάρτισης (internship). Η πρακτική κατάρτιση αποτελεί σημαντικό πλεονέκτημα για τους φοιτητές του ΜΙΔ οι οποίοι αποκτούν γνώσεις και εμπειρίες που τους καταστούν περισσότερους ελκυστικούς στους εργοδότες.

Το Πρόγραμμα είναι δομημένο σε τρία τρίμηνα και αρχίζει τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016 και ολοκληρώνεται το Σεπτέμβριο του 2017. Οι συναντήσεις πραγματοποιούνται στα κτήρια του Κέντρου Παραγωγικότητας στη Λευκωσία, καθημερινά από τις 9:00π.μ. μέχρι τις 1:30μ.μ. Τα δίδακτρα του Προγράμματος είναι €3.426 και καταβάλλονται σε ισόποσες δόσεις ανά τρίμηνο. Επισημαίνεται ότι υπάρχει δυνατότητα για φοιτητική χορηγία (βάσει εισοδηματικών κριτηρίων) με μέγιστο ποσό €3.420. Στο Πρόγραμμα μπορούν να συμμετάσχουν πτυχιούχοι οποιουδήποτε κλάδου.

Για την ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες για το Πρόγραμμα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα του ΜΙΔ: www.mim.ac.cy ενώ για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορούν να απευθύνονται στον Προϊστάμενο του ΜΙΔ κ. Άκη Νικολαΐδη (22806117, knicolaides@kepa.mlsi.gov.cy) ή στη Λειτουργό του ΜΙΔ κ. Σοφία Ευριπίδου (22806166, sevripidou@kepa.mlsi.gov.cy)




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










177