Διοργάνωση 10ου Ευρωπαϊκού Συνεδρίου Συμβουλευτικής και Επαγγελματικής Αγωγής 2024


Διευθυντές/ Διευθύντριες
-Σχολείων Μέσης Γενικής Εκπαίδευσης και
-Μέσης Τεχνικής, Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης
-Ιδιωτικών Σχολείων Μέσης Εκπαίδευσης
(υπόψη Καθηγητών/Καθηγητριών ΣΕΑ)

ΘEMA: Διοργάνωση 10ου Ευρωπαϊκού Συνεδρίου Συμβουλευτικής και Επαγγελματικής Αγωγής 2024

Αναφορικά με το πιο πάνω θέμα, σας ενημερώνουμε ότι η Υπηρεσία Συμβουλευτικής και Επαγγελματικής Αγωγής (ΥΣΕΑ), σε συνεργασία με το “Euroguidance Cyprus” του Υπουργείου Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων και το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, διοργανώνει την Τρίτη, 14 Μαΐου 2024 (8:00 π.μ.-13:30 μ.μ.) το 10ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο Συμβουλευτικής και Επαγγελματικής Αγωγής στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας με τίτλο «Χαρτογράφηση της Αγοράς Εργασίας. Ανάγκες, προοπτικέςσταδιοδρομίαΟ  ρόλος  του Ειδικού Επαγγελματικής Συμβουλευτικής».

Στο Συνέδριο θα συμμετάσχουν έγκριτοι φορείς, όπως το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, ο Αναπληρωτής Επικεφαλής Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Κύπρο, το Ενεργειακό Γραφείο Κύπρου Yenesis, το Υφυπουργείο Ναυτιλίας και το Υφυπουργείο Έρευνας και Καινοτομίας.

Η Ημερίδα τελεί υπό την αιγίδα του Εθνικού Φορέα Διά Βίου Καθοδήγησης και θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Έτους Δεξιοτήτων. Επισυνάπτεται ενδεικτικό Πρόγραμμα.

Όσοι/ες από τους/τις Καθηγητές/τριες ΣΕΑ ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το Συνέδριο, μετά από συνεννόηση με τη Διεύθυνση του σχολείου τους, παρακαλούνται να συμπληρώσουν το επισυναπτόμενο Δελτίο Συμμετοχής και να το αποστείλουν στην Υπηρεσία Συμβουλευτικής και Επαγγελματικής Αγωγής στο τηλεομοιότυπο  22305117  το  αργότερο  μέχρι  τις 25 Απριλίου 2024.

Δρ Κυπριανός Δ. Λούης                                    Δρ Ηλίας Μαρκάτζιης
Διευθυντής Μέσης                                                Διευθυντής Μέσης Τεχνικής
Γενικής Εκπαίδευσης                                           Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










597