Λύκειο Αγ. Ιωάννη Λεμεσού: Φιλοξενία 1ης οργανωτικής συνάντησης προγρ. για κιναισθητική εκπαίδευση


 Το Λύκειο Αγίου Ιωάννη στη Λεμεσό φιλοξένησε την πρώτη οργανωτική συνάντηση του προγράμματος ‘‘Erasmus+’’ Program’s Strategic partnerships project’s: ‘Influence of Kinesthetic Teaching and Learning Upon the Development of the Students’ Educational Quality’ No. 2016-1-LT01-KA219-023141, από τις δύο μέχρι τις 7 Ιουλίου 2017.

Στο συνάντηση έλαβαν μέρος δύο εκπαιδευτικοί από το κάθε σχολείο που λαμβάνει μέρος στο πρόγραμμα (ο συντονιστής  και ο βοηθό συντονιστής του προγράμματος για το κάθε σχολείο). Κατά την διάρκεια της οργανωτικής συνάντησης συζητήθηκαν όλες οι λεπτομέρειες και δράσεις που έγιναν κατά την διάρκεια της πρώτης χρονιάς εφαρμογής του προγράμματος.

Μέσα από την συνάντηση αποφασίστηκαν και τα επόμενα βήματα που θα ακολουθηθούν για την επόμενη σχολική χρονιά. Στην οργανωτική συνάντηση έλαβα μέρος 10 εκπαιδευτικοί από Κύπρο, Λιθουανία, Πορτογαλία, Αγγλία και Ρουμανία.

Συντονιστής του προγράμματος για την Κύπρο και το Λύκειο Αγίου Ιωάννη είναι ο καθηγητής φυσικής κ. Νικόλας Νικολάου που ήταν και  υπεύθυνος για την οργάνωση της συνάντησης. 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










109