Ημέρα Ενημέρωσης και Καθοδήγησης των πρωτοετών φοιτητών του KES College για την Ακαδ. Χρονιά 2023/24


Την Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2023, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η «Ημέρα Ενημέρωσης και Καθοδήγησης (Orientation Day)» των Πρωτοετών Φοιτητών του KES College για την Ακαδημαϊκή Χρονιά 2023/2024.

Οι χώροι του Κολλεγίου κατακλύστηκαν από Πρωτοετείς Φοιτητές, οι οποίοι γνωρίστηκαν με τους συμφοιτητές τους, τους Συντονιστές των Προγραμμάτων Σπουδών και όλο το ακαδημαϊκό και διοικητικό προσωπικό.

Ο Γενικός Διευθυντής του Κολλεγίου, κ. Πέτρος Στυλιανού, στο καλωσόρισμα που απηύθυνε προς τους πρωτοετείς Φοιτητές, ανέφερε, μεταξύ άλλων, χαρακτηριστικά ότι “… αποτελεί μεγάλη τιμή για εμάς η επιλογή σας να φοιτήσετε στο KESCollege για να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα.”. “Tο KESCollege”, είπε, “ιδρύθηκε το 1971 δηλ. πριν από μισό και πλέον αιώνα -  πριν 52 χρόνια - και από τότε επιδεικνύει θαυμαστό εκπαιδευτικό έργο το οποίο αναγνωρίζεται από το Υπουργείο Παιδείας (ΥΠΑΝ), Αθλητισμού και Νεολαίας, τον Φορέα Διασφάλισης και Πιστοποίησης της Ποιότητας της Ανώτερης Εκπαίδευσης (ΔΙΠΑΕ), το Κυπριακό Συμβούλιο Αναγνώρισης Τίτλων Σπουδών (ΚΥΣΑΤΣ), τον κόσμο και κυρίως την αγορά εργασίας, η οποία απορροφά πέραν του 90% των αποφοίτων μας!”. Ευχήθηκε τους φοιτητές ό,τι καλύτερο, μία καλή και παραγωγική χρονιά και τη σκυτάλη έλαβαν οι Συντονιστές των Προγραμμάτων Σπουδών.

Οι Συντονιστές ενημέρωσαν αναλυτικά τους φοιτητές για τους Κανονισμούς του Κολλεγίου και τα θέματα που αφορούν το κάθε Πρόγραμμα Σπουδών χωριστά. Τους έδωσαν όλο το ενημερωτικό υλικό που αφορά το Κολλέγιο και το Πρόγραμμα Σπουδών στο οποίο φοιτούν, διάφορα εκπτωτικά διαφημιστικά δώρα που πρόσφεραν εταιρείες/συνεργάτες του Κολλεγίου και στη συνέχεια, ακολούθησε ξενάγηση στους χώρους του Κολλεγίου.

Πραγματοποιήθηκε ειδική εκπαίδευση από λειτουργούς του Κολλεγίου σχετικά με τις Πλατφόρμες Ηλεκτρονικής Μάθησης του Κολλεγίου, έγινε ενημέρωση για τους Κανονισμούς λειτουργίας της Βιβλιοθήκης ως επίσης και της Ηλεκτρονικής Βιβλιοθήκης.

Η Υπεύθυνη της Υπηρεσίας Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας του Κολλεγίου ενημέρωσε τους Φοιτητές για τις προσφερόμενες υπηρεσίες και την εξατομικευμένη εξυπηρέτηση που μπορούν να έχουν από την Υπηρεσία αυτή και ταυτόχρονα, τους παρουσίασε το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Erasmus+  στο οποίο συμμετέχει το Κολλέγιο. Τους ανάλυσε τις δυνατότητες που τους παρέχει το εν λόγω Πρόγραμμα παροτρύνοντάς τους να αξιοποιούν την ευκαιρία αυτή κατά τη διάρκεια των σπουδών τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Οι εγγραφές  συνεχίζονται μέχρι τις 20 Οκτωβρίου 2023.

Για πληροφορίες αναφορικά με τα Προγράμματα Σπουδών του KES COLLEGE, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.kescollege.ac.cy ή να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 22875737.

Καλή και δημιουργική Ακαδημαϊκή Χρονιά σε όλους!




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










6213