Ημερίδα Α.Κί.ΔΑ Λευκωσίας: «Εκπαίδευση στα ΜΜΕ»


 «Μαθαίνοντας στα παιδιά να κινούνται έξυπνα στον ωκεανό των Μέσων επικοινωνίας»

Η διάχυση διδακτικών πρακτικών γραμματισμού στα Μέσα θα βρεθεί στο επίκεντρο της ημερίδας με θέμα «Εκπαίδευση στα ΜΜΕ: Μαθαίνοντας στα παιδιά  να κινούνται έξυπνα στον ωκεανό των Μέσων επικοινωνίας» που διοργανώνει η Ανεξάρτητη Κίνηση Δασκάλων και Νηπιαγωγών (Α.Κί.ΔΑ) Λευκωσίας, την Παρασκευή 3Μαρτίου 2017και ώρα 17:30-19:30 (εγγραφές 17:00-17:30) στην αίθουσα εκδηλώσεων του οικήματος της ΠΟΕΔ στη Λευκωσία (Λεωφ. Κυρηνείας 184Αγλαντζιά).

Εισηγητές η Σοφία Ιορδανίδου, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια και Ακαδημαϊκή Υπεύθυνη του ΜΠΣ «Επικοινωνία και Νέα Δημοσιογραφία» στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου και ο Αντώνης Ζαρίντας, Δάσκαλος και ερευνητής στο Advanced Media Institute. Χαιρετισμό θα απευθύνει εκ μέρους του ΔΔΕ ο ΕΔΕκ. Χρίστος Δημοσθένους.

Σκοπός της ημερίδας είναι να αναδείξει την επείγουσα και αναπόφευκτη ανάγκη εισαγωγής της Εκπαίδευσης στα Μέσα (MediaEducation) στα κυπριακά σχολεία, καθώς και να προτείνει στους εκπαιδευτικούς μια σειρά εξειδικευμένων διδακτικών πρακτικών και καινοτομιών που καλλιεργούν δεξιότητες γραμματισμού στα Μέσα(Media Literacy).

Για δηλώσεις συμμετοχής ηλεκτρονικά στη διεύθυνση www.goo.gl/W63t1w ή με μήνυμα στο 99521653 (Αγάθη Γεωργιάδου).

Δικαίωμα συμμετοχής €5 - Θα δοθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










161