Χαμπιαούρης: Σε συνεχή επαφή με την Κεραμέως για τις Μουσικές Σχολές και τη λειτουργίας των ΤΕΙ


ΚΥΠΕ- Ο Υπουργός Παιδείας Κώστας Χαμπιαούρης  βρίσκεται σε συνεχή επαφή με την Ελλαδίτισσα ομόλογό του τόσο για το θέμα που έχει προκύψει με τις Μουσικές Σχολές όσο και για το θέμα της λειτουργίας των ΤΕΙ. 

Η κα. Κεραμέως, συμπλήρωσε ο Κώστας Χαμπιαούρης, επιδεικνύει ιδιαίτερο ενδιαφέρον μαζί με τους συνεργάτες της και εκτίμησε ότι εντός της εβδομάδας θα υπάρξουν καθοριστικές εξελίξεις και για τις δυο εκκρεμότητές.

Περιμένει, συμπλήρωσε, προτού τοποθετηθεί λεπτομερώς να έχει ενώπιον του γραπτώς, όσα έχουν συζητηθεί μέχρι στιγμής. Ο Κώστας Χαμπιαούρης είναι έτοιμος να μεταβεί στην Αθήνα, αν χρειαστεί, για να συζητήσουν και να καταλήξουν, είπε, σημειώνοντας ότι έχει συσταθεί ομάδα συντονισμού μεταξύ των δυο υπουργείων.   

Κληθείς να σχολιάσει το θέμα της παραίτησης ορισμένων εκπαιδευτικών που ήταν αποσπασμένοι στις ομάδες άμεσης παρέμβασης ο Υπουργός Παιδείας ανέφερε ότι ολοκληρώθηκε ήδη η διαδικασία στελέχωσης των ομάδων και εντός της εβδομάδας αρχίζει η επιμόρφωση των νέων μελών. 

Όλες οι ομάδες άμεσης παρέμβασης έχουν στελεχωθεί κατάλληλα, είπε, σημειώνοντας ότι πλέον οι ομάδες θα εργάζονται σε επαρχιακό επίπεδο.  




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










6392