KESJULY18

2019-01-19 11:13:53
ΤΕΠΑΚ: Θεση ΕΕΠ με σύμβαση στο Τμήμα Εμπορίου Χρηματοοιοκονομικών και Ναυτιλίας

ΤΕΠΑΚ: Θεση ΕΕΠ με σύμβαση στο Τμήμα Εμπορίου Χρηματοοιοκονομικών και Ναυτιλίας


Το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου δέχεται αιτήσεις για την πλήρωση μιας (1 ) θέσης Ειδικού Εκπαιδευτικού Προ­σωπικού (ΕΕΠ) με σύμβαση στην Ειδικότητα «Λογιστική» για το Τμήμα Εμπορίου Χρηματοοικονομικών και Ναυτιλίας.

Οι υποψήφιοι πρέπει να κατέχουν:

- Πτυχίο από Αναγνωρισμένο Πανεπιστήμιο στα σχετικά γνωστικά αντικείμενα Λογιστικής, Xρηματοοικονομικής, Διοίκησης Επιχειρήσεων, Οικονομικών, Μαθηματικών / Στατιστικής.

- Επαγγελματικό τίτλο στη Λογιστική (π.χ. ΑCA, ACCA) / Μέλος του Συνδέσμου Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου.

- Επαγγελματική εμπειρία τουλάχιστον τρία (3) χρόνια σε θέση σχετική με τον επαγγελματικό τίτλο στη Λογιστική (π.χ. εμπειρία σε ελεγκτικούς οίκους και χρηματοοικονομικούς οργανισμούς) ή / και εμπειρία διδασκαλίας μαθημάτων Λογιστικής σε ανώτατο επίπεδο.

- Ικανότητα χρήσης της Ελληνικής γλώσσας ως μητρική. Πολύ καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας.

Η εγκεκριμένη Μισθοδοτική Κλίμακα για το Ειδικό Εκπαιδευτικό Προσωπικό είναι η Α8-Α10-Α11. Η πλήρωση της θέσης αυτής θα είναι με σύμβαση. Ο υποψήφιος που θα επιλεγεί μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιαδήποτε βαθμίδα της πιο πάνω κλίμακας ανάλογα με τα προσόντα και την πείρα του.

Η πλήρωση της θέσης αυτής θα είναι με σύμβαση ενός (1) έτους, η οποία δύναται να ανανεωθεί στη λήξη της.

Επιπλέον,

(α) Σύμφωνα με τον «Περί Εργοδοτουμένων με Εργασία Ορισμένου Χρόνου (Απαγόρευση Δυσμενούς Μεταχείρισης) Νόμο του 2003», με την συμπλήρωση σύμβασης εργασίας συνολικής περιόδου τριάντα (30) μηνών η σύμβαση μετατρέπεται αυτόματα σε σύμβαση αορίστου διάρκειας, και

(β) τα μέλη ΕΕΠ που κατέχουν μεταπτυχιακό τίτλο ή ισότιμο επαγγελματικό τίτλο και τουλάχιστον οκτώ (8) χρόνια ευδόκιμης υπηρεσίας στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου στη θέση Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ), κρίνονται υποχρεωτικά για μονιμοποίηση.

Οι υποψήφιοι δεν είναι απαραίτητο να είναι πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλουν τα ακόλου θα:

  1. Επιστολή στην οποία να δίνουν σύντομη ανασκόπηση του επαγγελματικού/διδακτικού/ερευνητικού τους έργου. Επίσης να φαίνεται η ημερομηνία κατά την οποία μπορούν να αναλάβουν καθήκοντα σε περίπτωση εκλογής (2 αντίγραφα).
  2. Βιογραφικό Σημείωμα (στα Αγγλικά ή/και στα Ελληνικά) - (2 αντίγραφα).
  3. Κατάλογο δημοσιεύσεων αν υπάρχουν (2 αντίγραφα).
  4. Αποδεικτικά στοιχεία των προσόντων τους (2 αντίγραφα).
  5. Ονόματα και στοιχεία δύο ατόμων από τους οποίους πιθανόν να ζητηθούν συστάσεις (2 αντίγραφα).
  6. Στοιχεία επικοινωνίας (2 αντίγραφα). Καθήκοντα / Ευθύνες
  7. Παροχή διδακτικού έργου (διδασκαλία εργαστηριακών μαθημάτων, φροντιστηρίων κλπ), επίβλεψη της εργασίας και πρακτικής άσκησης φοιτητών ή/και αυτόνομη διδασκαλία μαθημάτων (για κατόχους διδακτορικού), ανάλογα με της ανάγκες του Τμήματος.
  8. Ανάπτυξη, οργάνωση και εύρυθμη λειτουργία των εργαστηρίων του Τμήματος.

Αιτήσεις που δεν ικανοποιούν τις προδιαγραφές της προκήρυξης αυτής δεν θα προωθηθούν στα αρμόδια όργανα του Πανεπιστημίου.

Οι αιτήσεις πρέπει να υποβληθούν σε κλειστό φάκελο με την ένδειξη του «Αίτηση για τη θέση Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού με σύμβαση στην ειδικότητα 'Λογιστική' στο Τμήμα Εμπορίου, Χρηματοοικονομικών και Ναυτιλίας» στα Γραφεία του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου - Υπηρεσία Ανθρώπινου Δυναμικού, Ακίνητα Συνεργατικού Ταμιευτηρίου Λεμεσού, 4ος όροφος, Αρχ. Κυπριανού 31, 3036 Λεμεσός ή να αποσταλούν με συστημένο ταχυδρομείο στην Τ.Θ. 50329, 3603 Λεμεσός με ευδιάκριτη ταχυδρομική σφραγίδα όχι αργότερα από την Παρασκευή, 15 Φεβρουαρίου 2019, ώρα 2.00 μ.μ. η οποία είναι η τελευταία ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων. Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την Κλαίρη Παλατέ στην ηλεκτρονική διεύθυνση Clairie.palate@cut.ac.cy ή στο τηλέφωνο 25002406.

Σημειώνεται ότι:

-     Το ΤΕΠΑΚ εφαρμόζει πολιτική ίσων ευκαιριών στο πλαίσιο των προσλήψεων και στα επακόλουθα στάδια επαγγελματικής σταδιοδρομίας και ενθαρρύνει άτομα και των δύο φύλων όπως υποβάλουν αίτηση για όλα τα επίπεδα στελέχωσης Ακαδημαϊκού και Διοικητικού Προσωπικού.

Το Πανεπιστήμιο δεν κάνει καμία διάκριση σε σχέση με τη φυλή, το χρώμα, τη θρησκεία, το φύλο, την εθνι - κότητα, την ηλικία, τη σωματική ικανότητα, την οικογενειακή κατάσταση και το σεξουαλικό προσανατολισμό.


Αφήστε ένα σχόλιο

  • Υποχρεωτiκά πεδία *


If you have trouble reading the code, click on the code itself to generate a new random code.
 

FREDERICKJULY18
ucaln2prtyxia
 Cyprus School of Molecular Medicine
kaitomia-ereyna ucy
TEPAKFEB19
NEAPJUL17
INKPAIDEIA19
HPJETPRO
THEOLOGIKISXOLI
CDA2018
INTERCOLLEGE9
PROGNOSIS9
MARTIME
FORUMMARCH
global
CYIMASTER
Middlesex2016