KESJULY18

2018-11-26 10:23:59
Ειδοποίηση ανάθεσης Σύμβασης για Αγορά Υπηρεσιών στο έργο «Δράσεις Σχολικής και Κοινωνικής Ένταξης»

Ειδοποίηση ανάθεσης Σύμβασης για Αγορά Υπηρεσιών στο έργο «Δράσεις Σχολικής και Κοινωνικής Ένταξης»


Το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού ανακοινώνει ότι αναφορικά με το Διαγωνισμό για Αγορά Υπηρεσιών από Εκπαιδευτές για τη Διδασκαλία Προγραμμάτων Δημιουργικής Απασχόλησης και Ενισχυτικής Διδασκαλίας στο έργο «Δράσεις Σχολικής και Κοινωνικής Ένταξης», Αρ. Διαγωνισμού: ΕΚΤ05/17, καλεί τους υποψηφίους, που κατέχουν τους αριθμούς δελτίου ταυτότητας που αναφέρονται στο ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ,  να προσέλθουν για ανάθεση της Σύμβασης και υπογραφή της Συμφωνίας, σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:

 • Επαρχία Λευκωσίας:

Δευτέρα, 26 Νοεμβρίου 2018, 09.00π.μ.-11.30π.μ., Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού (Γραφείο 135Γ)

 • Επαρχία Λεμεσού:

Δευτέρα, 26 Νοεμβρίου 2018, 09.00π.μ.-11.30π.μ., IH' Δημοτικό Σχολείο Λεμεσού

 • Επαρχία Λάρνακας/Αμμοχώστου:

Δευτέρα, 26 Νοεμβρίου 2018, 09.00π.μ.-11.30π.μ., Γυμνάσιο Πετράκη Κυπριανού

 • Επαρχία Πάφου:

Δευτέρα, 26 Νοεμβρίου 2018, 09.00π.μ.-11.30π.μ., Δ' Δημοτικό Σχολείο Πάφου

Παρακαλούνται όσοι θα προσέλθουν για υπογραφή Συμφωνίας να προσκομίσουν τα ακόλουθα, όπως αυτά ορίζονται στα έγγραφα Διαγωνισμού:

 1. Δελτίο Ταυτότητος
 2. Συμπληρωμένο το πρωτότυπο έντυπο «Εξουσιοδότηση για πληρωμές από το FIMAS» (ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α'- ΕΝΤΥΠΟ 3). Ο Ανάδοχος πρέπει να υπογράφει μόνο στο πεδίο «Υπογραφή Εξουσιοδοτούντος». Το έντυπο πρέπει να συνοδεύεται από φωτοαντίγραφο μέρους της κατάστασης του τραπεζικού μου λογαριασμού / βεβαίωση από την Τράπεζα, όπου παρουσιάζονται το όνομα της Τράπεζας, ο κάτοχος/δικαιούχος του λογαριασμού και ο διεθνής αριθμός του λογαριασμού του (ΙΒΑΝ - International Bank Account Number)στον οποίο θα κατατίθεται η αμοιβή του. Σε περίπτωση που ο τραπεζικός του λογαριασμός είναι κοινός, τότε πρέπει να αναγράφονται και τα δύο ονόματα και το έντυπο να σφραγίζεται και υπογράφεται από την τράπεζα.
 3. ΟΛΑ τα πρωτότυπα πιστοποιητικά που αφορούν προσόντα, πείρα και κατάρτιση.
 4. Πρωτότυπο ή πιστοποιημένο[1] αντίγραφο πιστοποιητικού μη περίληψης προσώπου στο Αρχείο Καταδικασθέντων για Σεξουαλικά Αδικήματα σε Βάρος Παιδιών, το οποίο να έχει εκδοθεί εντός των τελευταίων 2 μηνών. Διευκρινίζεται ότι σε περίπτωση που το πρόσωπο αυτό δεν είναι Κύπριος πολίτης, θα πρέπει να προσκομίσει το αντίστοιχο σχετικό πιστοποιητικό από την αρμόδια αρχή της χώρας του.
 5. Πρωτότυπο ή πιστοποιημένο* αντίγραφο πιστοποιητικό Λευκού Ποινικού Μητρώου το οποίο να έχει εκδοθεί εντός των τελευταίων 2 μηνών.
 6. Στην περίπτωση Υπαλλήλων του Δημοσίου, Ημιδημόσιου και ευρύτερου Δημόσιου Τομέα, άδεια Ιδιωτικής απασχόλησης από την Προϊστάμενη Αρχή.
 7. Στην περίπτωση Εκπαιδευτικών Λειτουργών της Δημόσιας Εκπαιδευτικής Υπηρεσίας, πρέπει να εξασφαλιστεί άδεια Ιδιωτικής Απασχόλησης από τη Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Παιδείας & Πολιτισμού ή να αποδεχθούν γραπτώς τη μετακύλιση μέρους του ωραρίου εργασίας τους και σε απογευματινό χρόνο.

Τυχόν μη συμμόρφωση με οποιοδήποτε από τα πιο πάνω σημεία θα επιφέρει άμεσα αποκλεισμό και διαγραφή από τον κατάλογο.

Σημειώνεται ότι, σε περίπτωση προσφέροντων που αδυνατούν να προσέλθουν κατά την πιο πάνω ημερομηνία, παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με τους πιο κάτω Λειτουργούς για να διευθετηθεί εναλλακτική ημερομηνία υπογραφής Συμβολαίου, εντός δύο (2) εβδομάδων από την ημερομηνία αποστολής της Ειδοποίησης Ανάθεσης Σύμβασης.

Επαρχία Λευκωσίας: Λούη Λοΐζου και Έφη Ιωαννίδου, 22800780 ή 22806331 Επαρχία Λεμεσού: Χρήστο Παπαευριπίδη, 99791667 Επαρχία Λάρνακας/Αμμοχώστου: Παύλο Καζάκο, 99665884 Επαρχία Πάφου: Χρήστο Παπαευριπίδη, 99791667

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ-ΚΑΛΟΥΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΑΝΑΘΕΣΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΚΤ05/17


[1]Σημ.: H πιστοποίηση πρέπει απαραιτήτως να γίνεται από λειτουργό του Γραφείου της Κεντρικής Συντονιστικής Ομάδας του προγράμματος ΔΡΑ.Σ.Ε., με επίδειξη του πρωτότυπο.


Αφήστε ένα σχόλιο

 • Υποχρεωτiκά πεδία *


If you have trouble reading the code, click on the code itself to generate a new random code.
 

FREDERICKJULY18
ucaln2prtyxia
 Cyprus School of Molecular Medicine
kaitomia-ereyna ucy
CUTSEPT2018
NEAPJUL17
MIMSEPT
LEVENTIOS
INTERCOLLEGE
THEOLOGIKISXOLI
CDA2018
PAJUNE18
PROGNOSIS9
MARTIME
FORUMMARCH
OLYMPION2017
iky2018
ALEXANDERJULY18
MOECEE
Middlesex2016