KESJULY18

2018-10-20 10:05:22
ΤΕΠΑΚ: Κενή θέση ΕΕΠ για το Τμήμα Καλών Τεχνών

ΤΕΠΑΚ: Κενή θέση ΕΕΠ για το Τμήμα Καλών Τεχνών


Το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου δέχεται αιτήσεις για την πλήρωση μιας (1) θέσης Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) με σύμβαση στην Ειδικότητα «Δισδιάστατη Καλλιτεχνική Δημιουργία ή/και Τρισδιάστατη Καλλιτεχνική Δημιουργία ή/και Καλλιτεχνική Δημιουργία στις Τεχνολογίες-Νέα Μέσα» για το Τμήμα Καλών Τεχνών.

Οι υποψήφιοι πρέπει να κατέχουν:

-  Πτυχίο Πανεπιστημίου στις Καλές Τέχνες

-  Ικανότητα χρήσης της Ελληνικής γλώσσας ως μητρική. Πολύ καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας.

-  Μεταπτυχιακός τίτλος (στις Καλές Τέχνες), διδακτική εμπειρία σε πανεπιστημιακό επίπεδο, πείρα στην οργάνωση και επίβλεψη καλλιτεχνικών εργαστηρίων θα αποτελούν πλεονέκτημα.

Η εγκεκριμένη Μισθοδοτική Κλίμακα για το Ειδικό Εκπαιδευτικό Προσωπικό είναι η Α8-Α10-Α11. Η πλήρωση της θέσης αυτής θα είναι με σύμβαση. Ο υποψήφιος που θα επιλεγεί μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιαδήποτε βαθμίδα της πιο πάνω κλίμακας ανάλογα με τα προσόντα και την πείρα του.

Η πλήρωση της θέσης αυτής θα είναι με σύμβαση ενός (1) έτους, η οποία δύναται να ανανεωθεί στη λήξη της. Επιθυμητή έναρξη εργοδότησης, η 02/01/2019. Οι υποψήφιοι δεν είναι απαραίτητο να είναι πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλουν τα ακόλουθα:

  1. Επιστολή στην οποία να δίνουν σύντομη ανασκόπηση του καλλιτεχνικού και διδακτικού τους έργου, καθώς και σύντομη περιγραφή των μελλοντικών καλλιτεχνικών τους σχεδίων. Επίσης να φαίνεται η ημερομηνία κατά την οποία μπορούν να αναλάβουν καθήκοντα σε περίπτωση εκλογής  (2 αντίγραφα στα ελληνικά)
  2. Βιογραφικό Σημείωμα (στα Αγγλικά ή/και στα Ελληνικά) - (2 αντίγραφα)
  3. Καλλιτεχνικό Πορτφόλιο (2 αντίγραφα)
  4. Αποδεικτικά στοιχεία των προσόντων τους (2 αντίγραφα)
  5. Ονόματα και στοιχεία δύο ατόμων από τους οποίους έχουν ζητηθεί συστάσεις (2 αντίγραφα)
  6. Στοιχεία επικοινωνίας (2 αντίγραφα)

Καθήκοντα / Ευθύνες

  1. Παροχή διδακτικού έργου (διδασκαλία εργαστηριακών μαθημάτων, φροντιστηρίων κλπ.), επίβλεψη της εργασίας φοιτητών ή/και αυτόνομη διδασκαλία μαθημάτων (για κατόχους μεταπτυχιακού), ανάλογα με τις ανάγκες του Τμήματος.
  2. Ανάπτυξη, οργάνωση και εύρυθμη λειτουργία των εργαστηρίων του Τμήματος, όπως και συμμετοχή στη γενικότερη, οργάνωση-ανάπτυξη του Τμήματος.

Αιτήσεις που δεν ικανοποιούν τις προδιαγραφές της προκήρυξης αυτής δεν θα προωθηθούν στα αρμόδια όργανα του Πανεπιστημίου.

Οι αιτήσεις πρέπει να υποβληθούν σε κλειστό φάκελο με την ένδειξη του «Αίτηση για τη θέση Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού με σύμβαση – Τμήμα Καλών Τεχνών - στην ειδικότητα Δισδιάστατη Καλλιτεχνική Δημιουργία ή/και Τρισδιάστατη Καλλιτεχνική Δημιουργία ή/και Καλλιτεχνική Δημιουργία στις Τεχνολογίες-Νέα Μέσα» στα γραφεία του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου – Υπηρεσία Ανθρώπινου Δυναμικού, Ακίνητα Συνεργατικού Ταμιευτηρίου Λεμεσού, 4ος όροφος, Αρχ. Κυπριανού 31, 3036 Λεμεσός ή να αποσταλούν με συστημένο ταχυδρομείο στην Τ.Θ. 50329, 3603 Λεμεσός με ευδιάκριτη ταχυδρομική σφραγίδα όχι αργότερα από την Πέμπτη, 15 Νοεμβρίου 2018, ώρα 2.00 μ.μ. η οποία είναι η τελευταία ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων. Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την Έλενα Τήλλυρου στη ηλεκτρονική διεύθυνση elena.tyllirou@cut.ac.cy ή στο τηλέφωνο 25002466

Σημειώνεται ότι:

-  Το ΤΕΠΑΚ εφαρμόζει πολιτική ίσων ευκαιριών στο πλαίσιο των προσλήψεων και στα επακόλουθα στάδια επαγγελματικής σταδιοδρομίας και ενθαρρύνει άτομα και των δύο φύλων όπως υποβάλουν αίτηση για όλα τα επίπεδα στελέχωσης Ακαδημαϊκού και Διοικητικού Προσωπικού.

-  Το Πανεπιστήμιο δεν κάνει καμία διάκριση σε σχέση με τη φυλή, το χρώμα, τη θρησκεία, το φύλο, την εθνικότητα, την ηλικία, τη σωματική ικανότητα, την οικογενειακή κατάσταση και τον  σεξουαλικό προσανατολισμό.


Αφήστε ένα σχόλιο

  • Υποχρεωτiκά πεδία *


If you have trouble reading the code, click on the code itself to generate a new random code.
 

FREDERICKJULY18
ucaln2prtyxia
 Cyprus School of Molecular Medicine
kaitomia-ereyna ucy
TEPAKFEB19
NEAPJUL17
EDUFAIR
TEPAKKENITHESI
IDEP19
THEOLOGIKISXOLI
CDA2018
INTERCOLLEGE
PROGNOSIS9
MARTIME
FORUMMARCH
global
CYIMASTER
MOECEE
Middlesex2016