KESJULY18

2018-07-21 13:15:16
Paideia-News: Με 74.000 αναγνώστες και μισό εκατομμύριο σελίδες

Paideia-News: Με 74.000 αναγνώστες και μισό εκατομμύριο σελίδες


To Paideia-News αισθάνεται την ανάγκη, για ακόμη μια φορά να εκφράσει τις ευχαριστίες του στις δεκάδες χιλιάδες αναγνώστες και συνεργάτες του για την εμπιστοσύνη που το περιβάλλουν στο μεγάλο κεφάλαιο της ενημέρωσής τους.

Υπάρχουν και σήμερα άτομα που στα σχόλια τους γράφουν ότι το Paideia-News το διαβάζουν μόνο εκπαιδευτικοί. Δεν μας αρέσει η αυτοπροβολή. Όμως κάποτε η δημοσιοποίηση στοιχείων είναι επιβεβλημένη για να μη δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις.

Σύμφωνα με την Google Analytics, το πλέον έγκυρο μέσο μέτρησης της αναγνωσιμότητας  στο διαδίκτυο, το Paideia-News τις τελευταίες 30 ημέρες έχει καταγράψει τα ακόλουθα στοιχεία.

  • Έχει ξεπεράσει το μισό εκατομμύριο σελίδες (525.289)
  • Διαβάστηκε από από 73.942 αναγνώστες (users). Αυτό αυτόματα καταρρίπτει τον πιο πάνω ισχυρισμό ότι δήθεν διαβάζεται μόνο από τους εκπαιδευτικούς, οι οποίοι είναι περίπου 13.000. Με αυτό δεν αμφισβητήσαμε ποτέ ότι οι εκπαιδευτικοί αποτελούν και θα συνεχίσουν να αποτελούν τη βάση των αναγνωστών μας. Πέραν όμως από τους 13.000 υπάρχουν άλλοι 60.000 αναγνώστες που καταφεύγουν στο Paideia-News για ενημέρωση. Αυτοί βρίσκονται στη δημόσια και ιδιωτική Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, στους γονείς, τους φοιτητές, τους μαθητές, τα κόμματα και πολλά άλλα οργανωμένα σύνολα, τόσο του δημόσιου όσο και του ιδιωτικού τομέα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που δημοσιεύουμε φωτοτυπία αναγνωσιμότητας (υπήρξε και φωτοτυπία με 75.000 αναγνώστες).      
Με τα πιο πάνω, δεν αμφισβητούμε ότι οι πιο πάνω αριθμοί έχουν σχέση με τις τελευταίες εξελίξεις στην παιδεία και τις κινητοποιήσεις των εκπαιδευτικών. Αποδεικνύει όμως και το γεγονός ότι όλοι οι εμπλεκόμενοι στα της παιδείας είτε ενημερώνονται είτε ενημερώνουν μέσω του Paideia-News.

Το επαναλαμβάνουμε ακόμη και σήμερα. Δεν επιδιώξαμε ποτέ την υψηλή επισκεψιμότητα. Ακόμη και σήμερα με μια απλή κίνηση μπορούμε να την διπλασιάσουμε σε ένα μήνα ανοίγοντας ελεύθερα, χωρίς κανένα έλεγχο  τα σχόλια κάτω από τα κείμενα μας. Δεν το κάναμε, επικριθήκαμε για λογοκρισία και αποδείξαμε με την πάροδο του χρόνου ότι το Paideia-News λειτουργεί στη βάση αρχών και αξιών.

Το Paideia-News καταξιώθηκε μέσα από αυτές τις αρχές και την αυστηρή του δεοντολογία, ανάλογες του προορισμού του.

Για ακόμη μια φορά ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συνεργάτες και αναγνώστες μας.

* Χριστόφορος Παπαστυλιανού

Διευθυντής    


Αφήστε ένα σχόλιο

  • Υποχρεωτiκά πεδία *


If you have trouble reading the code, click on the code itself to generate a new random code.
 

chr@paideia-news.com
Sat July 21, 2018, 14:19:41
Αγαπητέ Λεωνίδα είναι ορθή η παρατήρηση σου. Στην αρχή το πρόβλημα εντοπιζόταν στις επιθέσεις που γίνονταν από εκπαιδευτικούς εναντίον αλλήλων λόγω κινησιακών και ιδεολογικών διαφορών. Το πρόβλημα αυτό λύθηκε κατά 100% και δεν υπάρχει περίπτωση να εγκριθεί επιθετικό σχόλιο χωρίς ταυτοποίηση. Υπήρξαν περιπτώσεις που εκπαιδευτικοί υπέγραφαν με πατρικό όνομα, με το οποίο δεν ήταν γνωστοί. Σε πολλούς που εξαπέλυαν επιθέσεις αρνηθήκαμε μέχρι που έγραφαν με το πραγματικό τους όνομα.
Αυτό που μας απασχολεί είναι οι κάτοχοι λογαριασμών Facebook οι οποίοι χρησιμοποιούν ψευδώνυμα και επικρίνουν εκ του ασφαλούς. Αυτοί πολύ σύντομα θα διαγραφούν από μέλη μας.
Παρόλο που δεν είναι της ώρας και θα ακολουθήσει ολοκληρωμένη είδηση εντός των προσεχών ημερών υποχρεωνόμαστε να αποκαλύψουμε ότι: Εδώ και 15 μέρες άρχισε και συνεχίζεται διαδικασία στην Αστυνομία στη Λευκωσία και στην Αθήνα με σκοπό να εκδοθεί δικαστικό ένταλμα για να παραδώσει το Paideia News προσωπικά δεδομένα σχολιογράφου. Δεν θα δώσουμε περισσότερα στοιχεία παρ’ ότι όλα έχουν κατατεθεί στην Αστυνομία τόσο στη Λευκωσία όσο και στην Αθήνα από τους καταγγέλλοντες. Το Paideia News κατέστησε σαφές ότι δεν θα δώσει προσωπικά δεδομένα χωρίς την έκδοση δικαστικού διατάγματος. Όταν θα εκδοθεί το ένταλμα, το Paideia News δεν μπορεί να αρνηθεί αφού είναι θέμα νομοθεσίας και όλα θα πάρουν τον δρόμο τους.
Κάποιοι πιστεύουν εσφαλμένα ότι το διαδίκτυο δεν υπάγεται στους νόμους. Εμείς είχαμε πολλές φορές προειδοποιήσει για συνέπειες. Δυστυχώς όμως…
Με εκτίμηση
Χριστόφορος Παπαστυλιανού
Last Edit: July 21, 2018, 14:21:28 by chr@paideia-news.com  

Λεωνίδας Χατζηλοΐζου
Sat July 21, 2018, 13:51:53
Συγχαρητήρια κ. Παπαστυλιανού.
Θα ήθελα όμως να τονίσω πως ενώ για δημοσιοποίηση άρθρου ζητείται ταυτοποίηση του αρθρογράφου (πολύ σωστά), για τα σχόλια απλά χρειάζεται ένα όνομα. Εισηγούμαι ο σχολιασμός να γίνεται με κάποια μορφή ταυτοποίησης, είτε μέσω facebook είτε με φωτογραφία. Έτσι δε θα υπάρχουν επώνυμα - ανώνυμα σχόλια από διάφορους πονηρούς...

FREDERICKJULY18
ucaln2prtyxia
 Cyprus School of Molecular Medicine
kaitomia-ereyna ucy
TEPAKFEB19
NEAPJUL17
HPJETPRO
TEPAKKENITHESI
IDEP19
THEOLOGIKISXOLI
CDA2018
INTERCOLLEGE
PROGNOSIS9
MARTIME
FORUMMARCH
global
CYIMASTER
MOECEE
Middlesex2016