KESJULY18

2018-05-31 13:17:08
Το Cyprus Jazz Workshop 2018 στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου

Το Cyprus Jazz Workshop 2018 στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου


Το Cyprus Jazz Workshop 2018 στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου σε συνεργασία με το Jazz Education Abroad διοργανώνουν για 4η συνεχή χρονιά το καλοκαιρινό μουσικό εργαστήριο Cyprus Jazz Workshop (CJW). Το θερινό εντατικό εργαστήρι θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του πανεπιστημίου και κατά τη διάρκειά του θα διεξάγονται ολοήμερα μαθήματα μουσικής από τις 9:00πμ -5:30μμ. Θα διαρκέσει έξι ημέρες. Οι ακροάσεις και εγγραφές θα γίνουν το Σάββατο 7 Ιουλίου από τις 11:00πμ – 3:00μμ (EUC Music Department, North Block.). Τα μαθήματα θα αρχίσουν την Κυριακή 8 Ιουλίου στις 9:00πμ. Η εξαήμερη μουσική πανδαισία θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη 12 Ιουλίου με την τελική συναυλία στο Πολιτιστικό Κέντρο του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου στις 8:30μμ. Θα συμμετέχουν όλοι οι διδάσκοντες και σπουδαστές. Κάθε απόγευμα θα δίνονται μικρές συναυλίες με combos από τους διδάσκοντες. Η τελική συναυλία καθώς και όλες οι απογευματινές εμφανίσεις είναι δωρεάν και ανοικτές για το κοινό.

Το Καλοκαιρινό Μουσικό Εργαστήριο διοργανώνεται σε συνεργασία με σημαντικούς Οργανισμούς όπως το Jazz Education Abroad, Jamie Aebersold Jazz Books, Los Angeles College of Music & Lebanese Band Association of Music (LeBAM). Σε αυτή θα διδάξουν σπουδαίοι καθηγητές από ΗΠΑ, Ευρώπη (Ισπανία, Ιταλία), Ταϊλάνδη και Κύπρο. Στο καθηγητικό σώμα περιλαμβάνονται φέτος οι: GeneAitken (διεύθυνση), Mariano Abello (σαξόφωνο), Mike Dana (ηλ. κιθάρα), Damian Erskine (ηλ. μπάσο), David Glenn (τρομπόνι), Dr. Kyle Gregory (τρομπέτα), Γιώργος Κρασίδης (σαξόφωνο), Cahit Kutrafali (ηλ. μπάσο), Paolo Orlandi (ντραμς), Λοΐζος Παφίτης (ηλ. κιθάρα), Rob Thomas (βιολί & έγχορδα), Μάριος Τούμπας (πιάνο), Ιωάννα Τρουλλίδου (τραγούδι) και Jimmy Lee (σαξόφωνο).

Το Μουσικό Εργαστήριο είναι ανοικτό για άτομα όλων των ηλικιών, για όλα τα μουσικά όργανα (ακόμα και για όλα τα τοξοτά και νυκτά έγχορδα όπως βιολοντσέλο, μαντολίνο, ούτι, μπουζούκι κα) και για όλα τα επίπεδα. Στα μαθήματα θα περιλαμβάνονται καθημερινά Jazz Improvisation/Jazz Theory, Jazz Master Classes, Jazz Combos και Jazz Big Bands. Το CJW απευθύνεται σε νέους μουσικούς, σπουδαστές μουσικής, δασκάλους, καλλιτέχνες, ερασιτέχνες μουσικούς, ακόμη και σε άτομα που δεν είχαν ποτέ επαφή με την τζαζ μουσική, αλλά και σε ακροατές που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν ενδιαφέρουσες και ποιοτικές μουσικές εκδηλώσεις. Στοχεύει στη δημιουργία μουσικών σχημάτων τα οποία θα παρουσιάσουν τη δουλειά τους σε αυθόρμητα happenings. Επιδιώκει, επίσης, να δώσει την ευκαιρία στους μουσικούς που θα συμμετάσχουν να συναντηθούν, να ανταλλάξουν απόψεις, να δημιουργήσουν μουσικές συνεργασίες ώστε να καλλιεργηθούν «μουσικές φιλίες».

Με βάση την ακρόαση της πρώτης ημέρας, οι συμμετέχοντες θα διαχωριστούν σε ομάδες, ανάλογα με το επίπεδο που βρίσκονται. Το κόστος ανέρχεται στα €130 (€150 μετά τις 18 Ιουνίου) και υπάρχει μικρός αριθμός διαθέσιμων υποτροφιών. Για περισσότερες πληροφορίες και για ηλεκτρονική εγγραφή μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα  http://www.jazzeducationabroad.org/  καθώς και να μας βρείτε στο Facebook.

Για διευκρινήσεις: 22-713083 & 99-531387


Αφήστε ένα σχόλιο

  • Υποχρεωτiκά πεδία *


If you have trouble reading the code, click on the code itself to generate a new random code.
 

FREDERICKJULY18
ucaln2prtyxia
 Cyprus School of Molecular Medicine
kaitomia-ereyna ucy
TEPAKFEB19
NEAPJUL17
INKPAIDEIA19
HPJETPRO
THEOLOGIKISXOLI
CDA2018
INTERCOLLEGE9
PROGNOSIS9
MARTIME
FORUMMARCH
global
CYIMASTER
Middlesex2016