KESJULY18

2018-05-23 10:32:35
Ο Καθηγ. Σύλλογος Λυκείου Κύκκου Α καταγγέλλει μητέρα για εξύβριση και σωματική βλάβη στη Β Δ.

Ο Καθηγ. Σύλλογος Λυκείου Κύκκου Α καταγγέλλει μητέρα για εξύβριση και σωματική βλάβη στη Β Δ.


 «Προσήλθε με επιθετική στάση στο Σχολείο μας, για να ζητήσει εξηγήσεις για το ότι η κόρη της έμεινε στάσιμη λόγω απουσιών (συνολικά 265 με το όριο να είναι στις 119) και απαιτώντας, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, όπως αυτές διαγραφούν»

Ο Καθηγητικός Σύλλογος του Λυκείου Κύκκου Α με επιστολή του καταγγέλλει μητέρα μαθήτριας ότι προσήλθε στο σχολέιο και εξύβρισε εκπαιδευτικούς ενώ προκάλεσε και σωματική βλάβη στη Βοηθό Διευθύντρια. 

Ακολουθεί η επιστολή- καταγγελία στο Υπουργείο Παιδείας:    

«Κύριο Ανδρέα Παπαστυλιανού Επαρχιακό Επιθεωρητή Λευκωσίας

Γραμματεία ΟΕΛΜΕΚ,

Σύνδεσμο Γονέων και Κηδεμόνων Λυκείου Κύκκου

 Παγκύπρια Συνομοσπονδία Γονέων Μέσης Εκπαίδευσης

Ο Καθηγητικός Σύλλογος του Λυκείου Κύκκου Α' σε Έκτακτη Συνεδρία του σήμερα, Πέμπτη 17 Mαΐου 2018 αποφάσισε τα εξής:

Εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία του και καταγγέλλει τη στάση της κυρίας Κ.Β., μητέρας παιδιού που φοιτά στη Β' τάξη του Λυκείου Κύκκου Α΄.

Η πιο πάνω κυρία προσήλθε με επιθετική στάση την Τετάρτη 16 Μαίου 2018 στο Σχολείο μας, για να ζητήσει εξηγήσεις για το ότι η κόρη της έμεινε στάσιμη λόγω απουσιών (συνολικά 265 με το όριο να είναι στις 119) και απαιτώντας, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, όπως αυτές διαγραφούν. Ο χαρακτηρισμός των απουσιών της μαθήτριας και η απόφαση όπως αυτή παραμείνει στάσιμη ελήφθη σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία σε Τακτική Συνεδρία του Καθηγητικού Συλλόγου την Παρασκευή 11/5/2018

Σε συνάντηση με τον Διευθυντή του Σχολείου μας, μια Βοηθό Διευθύντρια Α' και τη Σύμβουλο, η κυρία Κ.Β. επέδειξε απαράδεκτη και απρεπή συμπεριφορά εξυβρίζοντας χυδαία, απειλώντας και προκαλώντας σωματική βλάβη στη Βοηθό Διευθύντρια Α' του Σχολείου μας και υλικές ζημιές στον χώρο της Γραμματείας. Η συμπεριφορά αυτή συνεχίστηκε και στην είσοδο του Σχολείου, με την κυρία Κ.Β. να εξυβρίζει και να απειλεί και τον Υπεύθυνο Βοηθό Διευθυντή του τμήματος του παιδιού της.

Αδιαμφισβήτητα τέτοια περιστατικά και τέτοιες συμπεριφορές είναι καταδικαστέα και απαράδεκτα, εφόσον δημιουργούν προβλήματα στην ομαλή λειτουργία των σχολείων και θέτουν σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα των συναδέλφων .

Ως εκ τούτου είναι θέση μας ότι οι Αρμόδιες Αρχές επιβάλλεται εκ των ιδίων των πραγμάτων να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να δράσουν προληπτικά, ώστε να αποτραπούν στο μέλλον παρόμοια ή και χειρότερα περιστατικά τα οποία ενδεχομένως να μας φέρουν εκ των υστέρων σε θέση να θρηνούμε ματαίως «επί των ερειπίων».

Ο Διευθυντής Δημήτρης Ταλιαδώρος

Η Γραμματέας Χριστιάνα Παντελίδου»


Αφήστε ένα σχόλιο

  • Υποχρεωτiκά πεδία *


If you have trouble reading the code, click on the code itself to generate a new random code.
 

Μιχάλης Α. Πόλης
Wed May 23, 2018, 17:41:46
Αφού ξέρετε την ταυτότητα της συγκεκριμένης κυρίας να πάτε στην αστυνομία να δώσετε καταθέσεις και να κινήσετε αγωγές. Τι καταγγέλετε στο Υπουργείο; Δεν θα κάνει απολύτως τίποτε. Από την άλλη αν κάποιος μαθητής πηδήσει από κάποιο κάγκελο και αυτοτραυματιστεί στην προσπάθεια του να αποδείξει ότι και οι άνθρωποι .. πετούν τότε το Υπουργείο Παιδείας θα στείλει λειτουργό για πειθαρχική έρευνα επειδή ... δεν μάθετε στα παιδιά ότι οι άνθρωποι δεν είναι ...πτηνά.

FREDERICKJULY18
ucaln2prtyxia
 Cyprus School of Molecular Medicine
kaitomia-ereyna ucy
TEPAKFEB19
NEAPJUL17
INKPAIDEIA19
HPJETPRO
THEOLOGIKISXOLI
CDA2018
INTERCOLLEGE9
PROGNOSIS9
MARTIME
FORUMMARCH
global
CYIMASTER
Middlesex2016