KESJULY18

2018-03-14 11:25:29
Αποτελέσματα Διαγωνισμού «Σχολικές Κοινότητες Αναγνωστών»

Αποτελέσματα Διαγωνισμού «Σχολικές Κοινότητες Αναγνωστών»


Διευθυντές/ντριες

Δημοτικών Σχολείων και Γυμνασίων

Θέμα: Αποτελέσματα Διαγωνισμού «Σχολικές Κοινότητες Αναγνωστών»

Αναφορικά με το πιο πάνω θέμα και σε συνέχεια της εγκυκλίου της Διεύθυνσης Δημοτικής Εκπαίδευσης, αρ. ypp6543 (ημερ. 27 Σεπτεμβρίου 2017) και της εγκυκλίου της Μέσης Εκπαίδευσης, αρ.ypp6376 (ημερ. 25 Σεπτεμβρίου 2017), σας κοινοποιούνται τα αποτελέσματα του διαγωνισμού, ο οποίος εντάχθηκε κάτω από το πρόγραμμα «Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ» της εταιρείας Χαραλαμπίδης Κρίστης.

Για την αξιολόγηση των περιοδικών προώθησης της φιλαναγνωσίας, που υποβλήθηκαν από δημοτικά σχολεία, στα πλαίσια του διαγωνισμού, συστάθηκε τριμελής επιτροπή αξιολόγησης αποτελούμενη από τις Επιθεωρήτριες Δημοτικής Εκπαίδευσης: Δρ Δήμητρα Μέσσιου (Πρόεδρος), Τερέζα Λαμπριανού-Ιωάννου και Χρυστάλλα Σπύρου-Αντωνιάδη.

Για την αξιολόγηση των εφημερίδων με τίτλο «Βιβλιο...μανία!», που υποβλήθηκαν από γυμνάσια, στα πλαίσια του διαγωνισμού, συστάθηκε τριμελής επιτροπή αξιολόγησης αποτελούμενη από τους: Γεωργία Κούμα (ΠΛΕ Μέσης Εκπαίδευσης, Πρόεδρος), Κυπρούλλα Γεωργίου (Εκπαιδευτικός, Φιλόλογος), Νίκος Νικολαίδης (Εκπαιδευτικός, Λειτουργός Συντονιστικής Επιτροπής Αγωγής Υγείας και Πολιτότητας).

Οι τριμελείς Κριτικές Επιτροπές Δημοτικής και Μέσης Γενικής Εκπαίδευσης κατέληξαν στη βράβευση των ακόλουθων σχολείων:

ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ (με αλφαβητική σειρά)

ΒΡΑΒΕΙΟ

Δημοτικό Σχολείο Λακατάμειας Γ' - Αγίου Γεωργίου

€15.000

Δημοτικό Σχολείο Χρυσελεούσας (Κ.Β')

€15.000

ΓΥΜΝΑΣΙΑ

ΒΡΑΒΕΙΟ

Περιφερειακό Γυμνάσιο Αγία Βαρβάρας (Λευκωσία)

€10.000

Γυμνάσιο Καλογεροπούλου

€10.000

Περιφερειακό Γυμνάσιο Ξυλοφάγου

€10.000

Σημ: Στην αξιολόγηση των συμμετοχών των γυμνασίων υπήρξε ισοψηφία, γι' αυτό και το συνολικό ποσό των €30.000 κατανέμεται στις πρώτες τρεις συμμετοχές (αντί στις δύο)

Οι Διευθύνσεις Δημοτικής και Μέσης Γενικής Εκπαίδευσης και η Εταιρεία Χαραλαμπίδης Κρίστης ευχαριστούν όλα τα σχολεία για τη συμμετοχή τους στον διαγωνισμό. Συγχαίρουν παιδιά και εκπαιδευτικούς για το πλούσιο περιεχόμενο και το υψηλό επίπεδο των περιοδικών και των εφημερίδων που υπέβαλαν, καθώς και για την προσεγμένη και καλαίσθητη εμφάνισή τους.

Σε όλα τα σχολεία που συμμετείχαν στον διαγωνισμό θα δοθούν τιμητικά διπλώματα συμμετοχής, καθώς και βιβλία για τη Βιβλιοθήκη του σχολείου, προσφορά της εταιρείας Χαραλαμπίδης Κρίστης.

Η τελετή απονομής των βραβείων και των τιμητικών διπλωμάτων συμμετοχής θα πραγματοποιηθεί στο Προεδρικό Μέγαρο, υπό την αιγίδα του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, στις 27 Μαρτίου 2018 και ώρα 11:00 π.μ. Ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού θα απευθύνει χαιρετισμό. Προσκαλούνται για να παρευρεθούν στην τελετή εκπρόσωποι (ο/η Διευθυντής/ντρια του σχολείου ή ένας/μια εκπαιδευτικός και 3 μαθητές/τριες) από όλα τα σχολεία που συμμετείχαν στον διαγωνισμό. Από τα δημοτικά σχολεία που θα βραβευτούν, μπορούν να παρευρεθούν στην τελετή μέχρι 50 παιδιά από το καθένα και από τα γυμνάσια, μέχρι 30 παιδιά από το καθένα.

Σημειώνεται ότι η εταιρεία Χαραλαμπίδης Κρίστης θα καταβάλει οδοιπορικά στα σχολεία που θα συμμετέχουν στην εκδήλωση, κατόπιν προσκόμισης σχετικού τιμολογίου. Το τιμολόγιο να σταλεί στη διεύθυνση: Λεωφ.Λεμεσού 347, Βιομηχανική περιοχή Νήσου, 2571 (υπόψη Κ. Διάκου), όπου να αναγράφεται η ακριβής ονομασία του σχολείου για έκδοση της επιταγής και το άτομο επικοινωνίας και τηλέφωνο. Σε περίπτωση που υπάρχουν οποιεσδήποτε απορίες για τα τιμολόγια, παρακαλώ όπως επικοινωνήσετε με τον κ. Διάκο, στο τηλ. 22258251.

Παρακαλούνται τα σχολεία που θα παρευρεθούν με εκπροσώπους τους στην τελετή βράβευσης, να δηλώσουν συμμετοχή στην ηλεκτρονική διεύθυνση seavp@schools.ac.cv, μέχρι τις 20/3/2018.

Χρίστος Χατζηαθανασίου                                            Π. Παντελή 

Διευθυντής Δημοτικής Εκπαίδευσης                  Δρ Κυπριανός Δ. Λούης 

                                                                      Διευθυντής Μέσης Εκπαίδευσης

 

 

Αφήστε ένα σχόλιο

  • Υποχρεωτiκά πεδία *


If you have trouble reading the code, click on the code itself to generate a new random code.
 

FREDERICKJULY18
ucaln2prtyxia
 Cyprus School of Molecular Medicine
kaitomia-ereyna ucy
TEPAKFEB19
NEAPJUL17
UNICERT
HPJETPRO
TEPAKKENITHESI
IDEP19
THEOLOGIKISXOLI
CDA2018
INTERCOLLEGE
PROGNOSIS9
MARTIME
FORUMMARCH
global
CYIMASTER
MOECEE
Middlesex2016