Το Συνέδριο που έχει θέμα «Διασύνδεση της Χημείας με την Εκπαίδευση και τη Βιομηχανία», απευθύνεται κυρίως σε καθηγητές Χημείας Γυμνασίων, Λυκείων,Τεχνικών Σχολών καθώς και Ιδιωτικών Σχολείων και θα πραγματοποιηθεί στο ΤΕΠΑΚ (Αμφιθέατρο 1 «Τάσσος Παπαδόπουλος»)το Σάββατο, 24 Μαρτίου 2018, στις 8:30-13:30. Επισυνάπτεται το Πρόγραμμα του Συνεδρίου.

Οι εγγραφές για το Συνέδριο αρχίζουν στις 2 Μαρτίου και λήγουν στις 16 Μαρτίου 2018. Η δήλωση συμμετοχής πρέπει να υποβληθεί ηλεκτρονικά από τους ίδιους τους εκπαιδευτικούς, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας εγγραφών του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου (http://www.pi-eggrafes.ac.cy) στην κατηγορία Ημερίδες- Συνέδρια.

Διευκρινίζεται ότι θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, με βάση την ημερομηνία και ώρα δήλωσης της συμμετοχής. Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων είναι 130 εκπαιδευτικοί. Μετά τη λήξη των εγγραφών, θα αναρτηθεί ονομαστικός κατάλογος των συμμετεχόντων στην ιστοσελίδα του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου (http://www.pi.ac.cy). Μετά τη λήξη του Συνεδρίου, θα δοθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Παρακαλούμε όπως ενημερώσετε άμεσα τους εκπαιδευτικούς του σχολείου σας.

Δρ Κυπριανός Λούης                Δρ Ηλίας Μαρκάτζιης                      Δρ Αθηνά Μιχαηλίδου-Ευριπίδου
Διευθυντής Μέσης Γενικής       Διευθυντής Μέσης Τεχνικής και    Διευθύντρια Παιδαγωγικού Ινστιτούτου 
Εκπαίδευσης                             Επαγγελματικής Εκπαίδευσης                                   

Πρόγραμμα

Ηλεκτρονική υποβολή δήλωσης συμμετοχής