KESJULY18

2018-02-17 11:09:36
Πανεπιστήμιο Κύπρου: Κενή θέση ειδικού επιστήμονα στην Ερευνητική Μονάδα ΦΩΣ

Πανεπιστήμιο Κύπρου: Κενή θέση ειδικού επιστήμονα στην Ερευνητική Μονάδα ΦΩΣ


 Τίτλος: Ειδικός Επιστήμονας

 Αρ. Θέσεων: Μία (1)

Κατηγορία: (1) χρόνος με δυνατότητα ανανέωσης

Τόπος Εργασίας: Πανεπιστήμιο Κύπρου, Λευκωσία

Κωδικός Αίτησης: FOSS2018SS-04

Το Εργαστήριο Φωτοβολταϊκής Τεχνολογίας της Ερευνητικής Μονάδας Ενεργειακής Αειφορίας ΦΩΣ του Πανεπι­στημίου Κύπρου, δέχεται αιτήσεις για την πλήρωση μίας (1) θέσης (μερικής ή πλήρους απασχόλησης) Ειδικού Επιστήμονα. Ο/Η υποψήφιος/α που θα επιλεγεί θα εργαστεί στο εκπαιδευτικό και επικοινωνιακό μέρος του Εργαστηρίου Φωτοβολταϊκής Τεχνολογίας και συγκεκριμένα στην ανάπτυξη και διδασκαλία εκπαιδευτικών προγραμμάτων στον τομέα της ενέργειας καθώς και στην προώθηση των δραστηριοτήτων του εργαστηρίου.

Σημειώνεται ότι ένας (1) ανθρωπομήνας εργασίας πλήρους απασχόλησης στο Πανεπιστήμιο Κύπρου ισούται με 140 ώρες.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ:

  • Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι κάτοχοι πτυχίου με αντίστοιχο βαθμολογίας, Λίαν Καλώς, 2.1 ή ισάξιο.
  • Άριστη γνώση της Ελληνικής και Αγγλικής γλώσσας.

Επίσης, η υψηλή ακαδημαϊκή επίδοση των υποψηφίων θεωρείται βασικό προσόν. ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ:

Πτυχίο και εμπειρία στην εκπαίδευση, διδασκαλία καθώς και στο επικοινωνιακό κομμάτι θεωρείται επιπρόσθετο προσόν.

ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΕΣ:

Ο Ειδικός Επιστήμονας θα αναπτύξει εκπαιδευτικά προγράμματα σε θέματα ενέργειας που θα προσφέρονται για εκπαίδευση παιδιών από την προσχολική ηλικία μέχρι και το πανεπιστημιακό επίπεδο. Τα προγράμματα αυτά θα προσφέρονται σε ομάδες ατόμων που ενδιαφέρονται να γνωρίσουν περισσότερα για τα θέματα ενέργειας και θα διαμορφωθούν γύρω από τις δραστηριότητες του εργαστηρίου ούτως ώστε να παρέχεται θεωρητική και πρακτική εμπειρία στις εκατοντάδες παιδιών που επισκέπτονται τις εγκαταστάσεις του εργαστηρίου κάθε χρόνο. Επίσης, αναμένεται ότι ο Ειδικός Επιστήμονας θα είναι υπεύθυνος για τη διδασκαλία των προγραμμάτων αυτών. Επιπρόσθετα αναμένεται ότι θα έχει την ευθύνη του επικοινωνιακού μέρους του εργαστηρίου για τη συγγραφή ανακοινώσεων τύπου, άρθρων στην ιστοσελίδα, την ετήσια έκθεση του εργαστηρίου, την προώθηση ανακοινώσεων κτλ. Τέλος το άτομο που θα επιλεγεί θα συμμετέχει σε εξωτερικά προγράμματα σε θέματα εκπαίδευσης.

ΟΡΟΙ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ:

Η πλήρωση της θέσης (πλήρους ή μερικής απασχόλησης) είναι με μονοετές συμβόλαιο σε ωριαία βάση, με δυνατότητα ανανέωσης. Το ωριαίο κόστος εργοδότησης δύναται να κυμανθεί από το κατώτατο όριο των €14,28 (που αντιστοιχεί σε μηνιαίο μισθό €2.000 με βάση τις 140 ώρες εργασίας) μέχρι το ανώτατο όριο του ωριαίου κόστους εργοδότησης σε €30,00 (που αντιστοιχεί σε μηνιαίο μισθό €4.200 με βάση τις 140 ώρες εργασίας), αναλόγως εμπειρίας και προσόντων καθώς επίσης και των εργασιών του έργου. Από αυτό το ποσό θα αφαιρούνται οι εισφορές του εργοδότη και του εργοδοτουμένου στα διάφορα Ταμεία του Κράτους καθώς επίσης και τυχόν Φόρος Εισοδήματος. Το συμβόλαιο δεν προνοεί καταβολή 13ου μισθού και παροχή Ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης. ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να υποβάλουν τα ακόλουθα:

  1. Επιστολή εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την εν λόγω θέση.
  2. Πλήρες βιογραφικό σημείωμα.
  3. Αντίγραφα πτυχίων και αναλυτική βαθμολογία προπτυχιακού, μεταπτυχιακού/ών πτυχίου/ων.
  4. Ονόματα και στοιχεία τουλάχιστον δύο ατόμων από τα οποία μπορούν να ζητηθούν συστατικές επιστολές.

Οι αιτήσεις θα πρέπει να αποσταλούν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον Καθηγητή Γεώργιο Η. Γεωργίου στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις cioann03@ucy.ac.cy και foss.vacancies@gmail.com, το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2018. Στην αίτηση θα πρέπει να αναγράφεται και ο κωδικός αίτησης (FOSS2018SS-04).

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποτείνονται στο Δρα Γεώργιο Η. Γεωργίου, τηλ. 22892272 ή email: geg@ucy.ac.cy


Αφήστε ένα σχόλιο

  • Υποχρεωτiκά πεδία *


If you have trouble reading the code, click on the code itself to generate a new random code.
 

FREDERICKJULY18
ucaln2prtyxia
 Cyprus School of Molecular Medicine
kaitomia-ereyna ucy
CUTSEPT2018
NEAPJUL17
EDUFAIR
IDEP19
MIMSEPT
THEOLOGIKISXOLI
CDA2018
INTERCOLLEGE
PROGNOSIS9
MARTIME
FORUMMARCH
OLYMPION2017
iky2018
ALEXANDERCOLLEGEDEC18
MOECEE
Middlesex2016