KESJULY18

2017-11-01 16:33:24
Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου συμμετέχει στην Εβδομάδα Επιχειρηματικότητας

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου συμμετέχει στην Εβδομάδα Επιχειρηματικότητας


Η Παγκόσμια Εβδομάδα Επιχειρηματικότητας 2017 ανοίγει φέτος στην Κύπρο με την εκδήλωση Disrupt Cyprus: Where Ideas Meet, την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου, από τις 18:00 το απόγευμα, στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν κορυφαίοι ομιλητές, αναγνωρισμένοι επιχειρηματίες,  επενδυτές και άλλοι οι οποίοι θα μιλήσουν για πρακτικά επιχειρηματικά θέματα με στόχο να καθοδηγήσουν με παραδείγματα, να εμπνεύσουν με καλές πρακτικές και να συμβάλουν στη διάδοση μίας επιχειρηματικής κουλτούρας που αναδεικνύει και επιβραβεύει τη δημιουργία, την καινοτομία και την εξωστρέφεια.

Καλεσμένοι στο φετινό Disrupt Cyprus είναι:

O κ. Γιώργος Βαρδαξόγλου, Strategic Partnership Manager της “Innoetics” της ελληνικής spin-off η οποία διαθέτει την κορυφαία τεχνολογία συνθετικής ομιλίας μέσω υπολογιστή και φωνητικών εντολών (text to speech) και που από τον Ιούλιο 2017 αποτελεί μέλος του ομίλου της “Samsung”.

Οι κ.κ. Κώστας Μάντζιαρης και Γιώργος Βαρέλογλου ιδρυτές της ελληνικής startup “Mindworks”, που το 2015, ως το ταχύτερα αναπτυσσόμενο digital marketing agency της Ελλάδας, εξαγοράσθηκε από τη Dentsu Aegis Network” και μετονομάστηκε σε  “isobar & iProspect Greece”.

Ο κ. Ίων Τσάκωνας Διευθύνων Σύμβουλος του επενδυτικού ταμείου PJ Tech Catalyst και επικεφαλής της Πειραιώς PrivateEquityPartners. Στο χαρτοφυλάκιο συμμετοχών της PJ Tech Catalyst βρίσκονται σημαντικά ελληνικά startups μεταξύ των οποίων οι  Pollfish”, “PvPro”, “Inaccess”, “ASARecycling”, “CentaurAnalyticsκαι Intale”.

Επιπρόσθετα, στο Disrupt Cyprus o Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου θα παρουσιάσει ευκαιρίες ενίσχυσης και χρηματοδότησης της νεοφυούς επιχειρηματικότητας μέσω του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Erasmus+.

Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν ο κ. Δημήτρης Δημητρίου, Βουλευτής ΔΗΣΥ, ο κ. Παναγιώτης Σεντόνας, Πρόεδρος του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου, ο κ. Χρύσανθος Τσουρούλλης, Γενικός Διευθυντής Συγκροτήματος «Δίας» και «Τηλεόρασης Σίγμα», ο Καθηγητής Γιώργος Μπούστρας, Κοσμήτορας της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου και η κα Άννα Κουκκίδη – Προκοπίου, Eκπρόσωπος Tύπου του υποψήφιου Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, κ. Νικόλα Παπαδόπουλου.

Την εκδήλωση θα ανοίξουν ο ιδρυτής του διοργανωτή, μη κερδοσκοπικού οργανισμού Industry DisruptorsGameChangers (ID-GC), κ. Μιχάλης ΣΤΑΓΚΟΣ και ο Acting Director του GEN Cyprus, κ. Γιάννης ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΣ.

Στο πλαίσιο του Disrupt Cyprus θα πραγματοποιηθεί ο τελικός του επιχειρηματικού διαγωνισμού Disrupt Cyprus CupIII, κατά τον οποίο οι φιναλίστ startups θα παρουσιάσουν τις ιδέες τους ζωντανά σε κριτική επιτροπή και στο κοινό, με στόχο να διεκδικήσουν έπαθλα συνολικής αξίας 30.000€ που περιλαμβάνουν:

—  Eιδικό Βραβείο του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου

—  Συμμετοχή στον παγκόσμιο τελικό του διαγωνισμού Future Agro Challenge που θα γίνει στην Κωνσταντινούπολη, με έπαθλα αξίας 2.000.000$

—  Συμμετοχή στον παγκόσμιο τελικό του διαγωνισμού Clean Tech Open, Global Ideas Competitionπου θα γίνει στο Σαν Φρανσίσκο, ΗΠΑ, με έπαθλα αξίας 5.000.000$

—  Premium συμβουλευτική υποστήριξη σε οικονομικά, λογιστικά και νομικά θέματα επιχειρήσεων, ευγενική προσφορά της KPMG Cyprus

—  Premium συμβουλευτική υποστήριξη σε θέματα επικοινωνίας, ευγενική προσφορά της mscomm

Το Disrupt Cyprus συνδιοργανώνεται από τους Industry DisruptorsGame Changers (ID-GC) και το Παγκόσμιο Δίκτυο Επιχειρηματικότητας Κύπρου (GEN Cyprus) σε συνεργασία με τη Startup Cyprus και τη way out communications.

Χορηγοίείναι η Ελληνική Τράπεζα, η KPMG Cyprus και o Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου και υποστηρικτές το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου, η LANITIS, η NESCAFE και η mscomm.

Χορηγοί επικοινωνίας είναι το CapitalTodayκαι τοcapital.com.cy

Για την πληροφορίες και ηλεκτρονική εγγραφή στο DisruptCyprus: IdeasForward

https://2017disruptcyprus.eventbrite.com

 

Για συμμετοχή στον διαγωνισμό Disrupt Cyprus Cup III

www.id-gc.org/cup

πληροφορίες

htsitouras@industrydisruptors.org


Αφήστε ένα σχόλιο

  • Υποχρεωτiκά πεδία *


If you have trouble reading the code, click on the code itself to generate a new random code.
 

FREDERICKJULY18
ucaln2prtyxia
 Cyprus School of Molecular Medicine
kaitomia-ereyna ucy
CUTSEPT2018
NEAPJUL17
MIMSEPT
INTERCOLLEGE
THEOLOGIKISXOLI
CDA2018
PAJUNE18
PROGNOSIS9
MARTIME
FORUMMARCH
OLYMPION2017
iky2018
ALEXANDERJULY18
OPAPCYPRUS
MOECEE
Middlesex2016