KESJULY18

2017-08-21 11:32:54
To Global College προσφέρει τον Πιστοποιημένο Αξιολογημένο κλάδο σπουδών B.A Security Management

To Global College προσφέρει τον Πιστοποιημένο Αξιολογημένο κλάδο σπουδών B.A Security Management


Το Global College ανακοινώνει ότι ο κλάδος Β.Α Security Management που προσφέρει είναι πιστοποιημένος από τον Φορέα Διασφάλισης και Πιστοποίησης της Ποιότητας της Ανώτερης Εκπαίδευσης (ΔΙ.Π.Α.Ε) Οι σπουδές στον κλάδο αυτό, ως αξιολογημένες, λαμβάνουν κρατική χορηγία και ως πιστοποιημένες αναγνωρίζονται πλήρως από όλα τα επαγγελματικά πεδία.

Σε μια εποχή που η προσωπική, εθνική και παγκόσμια ασφάλεια είναι επισφαλής, το Global College προσφέρει ένα πλήρες και ολοκληρωμένο πρόγραμμα στη Διαχείριση Ασφάλειας.  Πρωταρχικός στόχος του προγράμματος είναι να δημιουργήσει μια νέα γενιά ανθρώπων με γνώσεις στη διαχείριση ασφάλειας, με πλήρη γνώση του εύρους και της πολυπλοκότητας των τοπικών και διεθνών προβλημάτων ασφάλειας.

Η διδακτέα ύλη έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να δίνει στους φοιτητές μια σειρά από επιλογές μαθημάτων που να δημιουργούν τις βάσεις σε θεμελιώδη θέματα ασφάλειας. Το βάθος και το εύρος των μαθημάτων επιτρέπει στους φοιτητές του Global College να αποκτήσουν ουσιώδεις γνώσεις και κατάρτιση για την  επαγγελματική τους εξέλιξη και είναι εμπλουτισμένο με σύγχρονα και πραγματικά θέματα ασφάλειας που προκύπτουν στη σημερινή εποχή.  Η επιλογή του ακαδημαϊκού προσωπικού έγινε με μοναδικό κριτήριο την ικανότητα να μεταφέρουν στους φοιτητές τη φιλοσοφία του τρίπτυχου, γνώση - ικανότητα - συμπεριφορά. Όλα τα άτομα που στελεχώνουν το πρόγραμμα έχουν τεράστια εμπειρία στον τομέα της ασφάλειας και παράλληλα είναι ικανοί να μεταφέρουν την απαραίτητη ακαδημαϊκή γνώση.

Οι φοιτητές του Global College αποκτούν υψηλού επιπέδου γνώσεις σε θέματα ψυχολογίας, κοινωνιολογίας, γεωπολιτικής, διεθνείς και δημόσιες σχέσεις, διοίκησης επιχειρήσεων, νομοθεσιών και ασφάλειας πληροφορικών συστημάτων.  Παράλληλα εξασκούνται στις πολεμικές τέχνες, την αυτοάμυνα, τη σωματική ευεξία και προβαίνουν σε προσομοιωμένα μαθήματα διαχείρισης, κρίσεων, καταστροφών, συνοδείας προσώπων, επεισοδίων σε αθλητικούς ή εμπορικούς χώρους όπως επίσης απόπειρας διάρρηξης κατοικιών, επιχειρήσεων και καταστημάτων.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε νέους που φιλοδοξούν να κάνουν καριέρα στον τομέα της ασφάλειας. Σήμερα στη χώρα μας, μια χώρα παροχής υπηρεσιών, δημιουργούνται υποδομές σημαντικών υπηρεσιών οι οποίες χρήζουν υψίστης ασφάλειας.  Σοβαροί οργανισμοί ξένων συμφερόντων στον χρηματοοικονομικό τομέα, όπως Τράπεζες και εταιρείες υπηρεσιών Forex, δραστηριοποιούνται ή αναμένεται να δραστηριοποιηθούν στη χώρα μας. Σημαντικές υποδομές όπως λιμάνια και αεροδρόμια έχουν ήδη ιδιωτικοποιηθεί. Δύο σημαντικοί τομείς για τη χώρα μας όπως ο Τουρισμός (Ξενοδοχειακές Μονάδες) και η Ναυτιλία (Υπεράκτιες εταιρείες) συνεχώς αναπτύσσονται και το κράτος συνεχώς διακηρύττει τη σημαντικότητά τους για τη χώρα και τη δέσμευση για την υποστήριξή τους. Επιπρόσθετα στη χώρα μας υπάρχουν μεγάλα ιδιωτικά και κρατικά νοσοκομεία, δημόσια αλλά και ιδιωτικά ακαδημαϊκά ιδρύματα, αθλητικές εγκαταστάσεις κ.ά.

Όλες οι πιο πάνω σημαντικές και πολυδάπανες υποδομές και τόσες άλλες που θα δημιουργηθούν, χρήζουν ασφάλειας γι’ αυτό και θα απαιτηθεί ικανός αριθμός ανθρώπινου δυναμικού με τεχνογνωσία και ακαδημαϊκά προσόντα που θα διασφαλίζουν την ασφάλεια και την ομαλή λειτουργία τους.

Να σημειωθεί ότι οι απόφοιτοι του Διπλώματος, Security & VIP Protection έχουν την δυνατότητα συνέχισης των σπουδών τους στο Πτυχίο, B.A Security Management.

 


Αφήστε ένα σχόλιο

  • Υποχρεωτiκά πεδία *


If you have trouble reading the code, click on the code itself to generate a new random code.
 

FREDERICKJULY18
ucaln2prtyxia
 Cyprus School of Molecular Medicine
kaitomia-ereyna ucy
CUTSEPT2018
NEAPJUL17
MIMSEPT
LEVENTIOS
INTERCOLLEGE
THEOLOGIKISXOLI
CDA2018
PAJUNE18
PROGNOSIS9
MARTIME
FORUMMARCH
OLYMPION2017
iky2018
ALEXANDERJULY18
MOECEE
Middlesex2016