KESJULY18

2017-08-03 13:14:27
Πανεπ. Κύπρου: Κενή θέση Διδακτορικού Ερευνητή  στο Τμήμα Επιστημών της Αγωγής (2)

Πανεπ. Κύπρου: Κενή θέση Διδακτορικού Ερευνητή στο Τμήμα Επιστημών της Αγωγής (2)


Αφορά στην Εκπαίδευση εκπαιδευτικών σχετικά με την εφαρμογή της διερώτησης σε σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

ΤΙΤΛΟΣ: Μεταδιδακτορικός Ερευνητής

ΑΡ.ΘΕΣΕΩΝ: Μία (1)

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Με συμβόλαιο για ένα (1) χρόνο με δυνατότητα ανανέωσης δύο (2) χρόνων.

ΤΟΠΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: Πανεπιστήμιο Κύπρου, Λευκωσία

Το Τμήμα Επιστημών της Αγωγής του Πανεπιστημίου Κύπρου δέχεται αιτήσεις για την πρόσληψη Μεταδιδακτορικού Ερευνητή για απασχόληση στο εσωτερικά χρηματοδοτούμενο ερευνητικό πρόγραμμα «PLATON: PROMOTING INNOVATIVE LEARNING APPROACHES FOR THE TEACHING OF NATURAL SCIENCES». Το πρόγραμμα PLATON αφορά στην εκπαίδευση εκπαιδευτικών σχετικά με την εφαρμογή της διερώτησης σε σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΕΣ:

Τα καθήκοντα και ευθύνες του Μεταδιδακτορικού Ερευνητή περιλαμβάνουν:

  • οργάνωση και λειτουργία της ερευνητικής ομάδας PLATON-Cyprus σε συνεργασία με τον Υπεύθυνο του Έργου
  • εκπόνηση μελετών και ανάλυση δεδομένων στα πλαίσια του προγράμματος PLATON που αποσκοπούν σε έρευνα υψηλού επιπέδου και προβολή των αποτελεσμάτων της σε διεθνή επιστημονικά συνέδρια και περιοδικά.
  • Διδασκαλία μαθημάτων

ΠΡΟΣΟΝΤΑ:

  • Οι υποψήφιοι/ες θα πρέπει να κατέχουν Διδακτορικό τίτλο Διδακτική των Φυσικών Επιστημών με ειδίκευση στην υποστήριξη της διδασκαλίας και μάθησης μέσω ΤΠΕ (π.χ. χρήση διαδικτυακών πλατφορμών μάθησης), από αναγνωρισμένο Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα.
  • Απαραίτητη γνώση της ελληνικής και αγγλικής γλώσσας.

Σημαντικό επιπρόσθετο προσόν θα θεωρηθεί η προηγούμενη εμπλοκή σε ερευνητικά προγράμματα που να αφορούν στη διδακτική των φυσικών επιστημών και τη χρήση ΤΠΕ (θα προτιμηθούν άτομα που ασχολήθηκαν με τέτοια θέματα τουλάχιστο την τελευταία τριετία), διδασκαλία σε επίπεδο πανεπιστημίου ή/και η προηγούμενη εμπλοκή για καθοδήγηση φοιτητών στα πλαίσια της σχολικής εμπειρίας.

Οι υποψήφιοι/ες δεν είναι απαραίτητο να είναι πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας.

ΟΡΟΙ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ:

Η πλήρωση της θέσης θα είναι με συμβόλαιο για περίοδο 12 μηνών (ανανεώσιμο για περεταίρω 24 μήνες) και αφορά μερική απασχόληση (103.2 ώρες μηνιαίως). Ο μηνιαίος μισθός (κόστος εργοδότη) θα είναι 1895,50 Ευρώ από το οποίο ποσό θα αποκόπτονται εισφορές εργοδότη και εργοδοτούμενου.  Δεν προνοείται 13ος μισθός και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να υποβάλουν τα πιο κάτω:

α)    συνοδευτική επιστολή που να αναφέρει συγκεκριμένα τον τομέα για τον οποίο ενδιαφέρεται ο/η υποψήφιος/α και πώς μπορεί να συμβάλει στην πραγμάτωση των στόχων του προγράμματος.

β)    πλήρες βιογραφικό σημείωμα.

γ)     ανάλυση της μέχρι τώρα επιστημονικής του δραστηριότητας, των ερευνητικών του ενδιαφερόντων και των μελλοντικών του ερευνητικών στόχων.

δ)    λίστα δημοσιεύσεων.

ε)     αντίγραφα πτυχίων

(στ) Ονόματα και στοιχεία τουλάχιστον δύο (2) προσώπων (κατά προτίμηση ακαδημαϊκών) από τους οποίους δυνατό να ζητηθούν  συστατικές επιστολές.

Ο υποψήφιος που θα επιλεγεί θα κληθεί να προσκομίσει πιστοποιημένα φωτοαντίγραφα τίτλων σπουδών από το Υπουργείο Παιδείας (όσον αφορά τίτλους σπουδών από Ιδιωτικές Σχολές/ Πανεπιστήμια στην Κύπρο) ή από την Εκδίδουσα Αρχή (όσον αφορά Πανεπιστήμια του Εξωτερικού).

Όλα τα στοιχεία θα πρέπει να σταλούν ηλεκτρονικώς σε ένα μόνο αρχείο τύπου pdf στην ηλεκτρονική διεύθυνση costa.anastasia@ucy.ac.cy , το αργότερο μέχρι τις 21/8/17 και ώρα 23:59.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τον Δρ. Ζαχαρία Ζαχαρία με email: zach@ucy.ac.cy (αιτήσεις που στέλνονται σε αυτή την ηλεκτρονική διεύθυνση δεν θα γίνονται αποδεκτές).

 


Αφήστε ένα σχόλιο

  • Υποχρεωτiκά πεδία *


If you have trouble reading the code, click on the code itself to generate a new random code.
 

FREDERICKJULY18
ucaln2prtyxia
 Cyprus School of Molecular Medicine
kaitomia-ereyna ucy
CUTSEPT2018
NEAPJUL17
MIMSEPT
LEVENTIOS
INTERCOLLEGE
THEOLOGIKISXOLI
CDA2018
PAJUNE18
PROGNOSIS9
MARTIME
FORUMMARCH
OLYMPION2017
iky2018
ALEXANDERJULY18
MOECEE
Middlesex2016