KESJULY18

2017-07-02 19:04:41
Πανεπιστήμιο Κύπρου: Κενή θέση Μεταδιδακτορικού Ερευνητή

Πανεπιστήμιο Κύπρου: Κενή θέση Μεταδιδακτορικού Ερευνητή


 ΤΙΤΛΟΣ: Μεταδιδακτορικός Ερευνητής

ΑΡ. ΘΕΣΕΩΝ: Μία (1)

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Με συμβόλαιο για ένα (1) χρόνο με δυνατότητα ανανέωσης για άλλον ένα (1) χρόνο.

ΤΟΠΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: Πανεπιστήμιο Κύπρου, Λευκωσία

Το Τμήμα Χημείας του Πανεπιστημίου Κύπρου δέχεται αιτήσεις για την πρόσληψη Μεταδιδακτορικού Ερευνητή για απασχόληση στο εσωτερικό ερευνητικό πρόγραμμα «Multilayer Emulsion Formulations for Long-Term Storage and Delivery of Oxidation-Sensitive Food Ingredients (EMULFORM)». Το πρόγραμμα EMULFORM αφορά τη δημιουργία σταθερών οξειδωτικά και δομικά πολυστρωματικών γαλακτωμάτων για σταθεροποίηση διάφορων φυσικών ελαίων πλούσιων στα ω-3 λιπαρά οξέα EPA και DHA. Τα γαλακτώματα θα μετατρέπονται σε ξηρΉ μορφή με τεχνική ξήρανσης ψεκασμού και θα αναδιαλύονται σε υδατικά συστήματα για έλεγχο σταθερότητας.

ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΕΣ:

Τα καθήκοντα και ευθύνες του Μεταδιδακτορικού Ερευνητή περιλαμβάνουν:

  • Οργάνωση και λειτουργία της ερευνητικής ομάδας Φυσικοχημείας Κολλοειδών και Επιφανειών σε συνεργασία με τον Υπεύθυνο του Έργου.
  • Εκπόνηση μελετών και ανάλυση δεδομένων στα πλαίσια του προγράμματος EMULFORM που αποσκοπούν σε έρευνα υψηλού επιπέδου και προβολή των αποτελεσμάτων της σε διεθνή επιστημονικά συνέδρια και περιοδικά.

ΠΡΟΣΟΝΤΑ:

  • Οι υποψήφιοι/ες θα πρέπει να κατέχουν Διδακτορικό τίτλο στην Επιστήμη Τροφίμων ή στη Χημεία με ειδίκευση στην Κολλοειδή Επιστήμη Τροφίμων, από αναγνωρισμένο Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα.
  • Απαραίτητη η καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας.

Σημαντικό επιπρόσθετο προσόν θα θεωρηθεί η γνώση παρασκευής γαλακτωμάτων και φόρμουλων πολύπλοκων μιγμάτων και βασικών πειραματικών μεθόδων κολλοειδούς χημείας (ρεολογία, ηλεκτροφόρηση, μικροσκοπία, σκέδαση φωτός, χρωματογραφία).

Η γνώση της ελληνικής γλώσσας δεν είναι απαραίτητη. Οι υποψήφιοι/ες δεν είναι απαραίτητο να είναι πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας.

ΟΡΟΙ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ:

Η πλήρωση της θέσης θα είναι με συμβόλαιο για περίοδο 12 μηνών (ανανεώσιμο για περαιτέρω 12 μήνες) και αφορά μερική απασχόληση ( 113.44 ώρες μηνιαίως). Ο μηνιαίος μισθός (κόστος εργοδότη) θα είναι 2083.33 Ευρώ, από το οποίο ποσό θα αποκόπτονται εισφορές εργοδότη και εργοδοτουμένου. Δεν προνοείται 13ος μισθός και ιατροφαρμα­κευτική περίθαλψη.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να υποβάλουν τα πιο κάτω:

α) Συνοδευτική επιστολή που να αναφέρει συγκεκριμένα τον τομέα για τον οποίο ενδιαφέρεται ο/η υποψήφιος/α και πώς μπορεί να συμβάλει στην πραγμάτωση των στόχων του προγράμματος.

β) Πλήρες βιογραφικό σημείωμα.

γ) Ανάλυση της μέχρι τώρα επιστημονικής του δραστηριότητας και των ερευνητικών του ενδιαφερόντων. δ) Λίστα δημοσιεύσεων. ε) Αντίγραφα πτυχίων.

(στ) Ονόματα και στοιχεία τουλάχιστον δύο (2) προσώπων (κατά προτίμηση ακαδημαϊκών) από τους οποίους δυνατό να ζητηθούν συστατικές επιστολές. Ο υποψήφιος που θα επιλεγεί θα κληθεί να προσκομίσει πιστοποιημένα φωτοαντίγραφα τίτλων σπουδών από το Υπουργείο Παιδείας (όσον αφορά τίτλους σπουδών από Ιδιωτικές Σχολές/ Πανεπιστήμια στην Κύπρο) ή από την Εκδίδουσα Αρχή (όσον αφορά Πανεπιστήμια του Εξωτερικού).

Όλα τα στοιχεία θα πρέπει να σταλούν ηλεκτρονικώς σε ένα μόνο αρχείο τύπου pdf στην ηλεκτρονική διεύθυνση chem@ucy.ac.cyτο αργότερο μέχρι τις 25 Ιουλίου 2017 και ώρα 23:59.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την κ. Έλενα Αριστοτέλους (elena.aristotelous@ucy.ac.cy) (αιτήσεις που στέλνονται σε αυτή την ηλεκτρονική διεύθυνση δεν θα γίνονται αποδεκτές).


Αφήστε ένα σχόλιο

  • Υποχρεωτiκά πεδία *


If you have trouble reading the code, click on the code itself to generate a new random code.
 

FREDERICKJULY18
ucaln2prtyxia
 Cyprus School of Molecular Medicine
kaitomia-ereyna ucy
CUTSEPT2018
NEAPJUL17
TEPAK-KENESTHESEIS
INTERCOLLEGE
THEOLOGIKISXOLI
CDA2018
PAJUNE18
PROGNOSIS9
AIGAIA
MARTIME
FORUMMARCH
OLYMPION2017
iky2018
ALEXANDERJULY18
OPAPCYPRUS
MOECEE
Middlesex2016

microsoft1718