KESJULY18

2017-06-13 21:46:56
240 μονιμοποιήσεις εκπαιδευτικών στη Μέση από 1η Σεπτεμβρίου. Πως κατανέμονται κατά κλάδο

240 μονιμοποιήσεις εκπαιδευτικών στη Μέση από 1η Σεπτεμβρίου. Πως κατανέμονται κατά κλάδο


 Σύμφωνα με πληροφoρίες του Paideia-News από την 1η Σεπτεβρίου 2017 θα μονιμοποιηθούν 240 καθηγητές. Οι μονιμοποιήσεις αναμένεται να ανακοινωθούν από την Επιτροπή Εκπαιδευτικής Υπηρεσίας τέλη του μηνός ή αρχές Ιουλίου. Οι θέσεις κατανέμονται κατά κλάδο ως εξής:  

Θρησκευτικά 12

Φιλολογικών 84

Μαθηματικών 35

Φυσικής 17

Βιολογίας 7

Γεωγραφίας 2

Αγγλικών 18

Γαλλικών 2

Ρωσσικών 2

Εμπορικών/Οκονομικών 23

Φυσικής Αγωγής 5

Μουσικής 10

Οικιακής Οικονομίας 2

Πληροφορικής/Επιστήμης Υ.Π. 7

Σχεδιασμού και Τεχνολογίας 7

Συμβουλευτικής και Επαγγελματικής Αγωγής 5

Θεατρολογίας 2

ΣΥΝΟΛΟ 240

 

 


Αφήστε ένα σχόλιο

  • Υποχρεωτiκά πεδία *


If you have trouble reading the code, click on the code itself to generate a new random code.
 

Ναταλί Χριστοφιδου
Mon June 26, 2017, 21:15:57
Δεν βλέπω καθόλου μόνιμοποιηση συναδέλφων της Τέχνης/Φωτογραφίας καθώς και των Ιταλικών . Αρκετοί συνάδελφοι από αυτούς τους κλάδους εχουν υπηρετήσει σε σχολεία αρκετά χρόνια (10-13) και εχουνε βρεθεί στο δρόμο. Έλεος πάλι τα συμφέροντα και οι θέσεις για τους κλισέ κλάδους.

Μάριος Κανικλίδης
Sat June 17, 2017, 08:49:03
Κύριε Χριστόφορε (Paideia-News), η σκοπιμότητα ΔΕΝ αναφερόταν σε εσάς.Εσείς τη δουλειά σας κάνετε και μάλιστα θεωρώ πολύ καλά.Η δημοσιογραφική σας εμπειρία στα εκπαιδευτικά θέματα είναι κοινώς αναγνωρισμένη και γι ' αυτό με έκπληξή μου,ανέγνωσα το σχόλιο -παρέμβασή σας.
Οι 'σκοπιμότητες' όντως μπορεί να διαφαίνονται από την 'προηγούμενη οελμεκ' ή από το ΥΠΠ ,το οποίο βιάστηκε ευσπευσμένα να κλείσει το θέμα στη μεταβατική περίοδο αλλαγής της ηγεσίας της ΟΕΛΜΕΚ.
Ερωτήματα που προέκυψαν όπως αυτό του συναδέλφου Α. ΝΙΚΟΛΑΟΥ για τη Χημεία (σας επισημαίνω και την Τέχνη) απαιτούν κάποιο προγραμματισμό αριθμού θέσεων εκ μέρους του ΥΠΠ,τον οποιο ο αναγνώστης - αδιόριστος εκπαιδευτικός δεν κατανοεί με ευκολία.
Αναμένω, η επόμενη παρέμβαση/ σχόλιό σας να δίνει απαντήσεις σε ερωτήματα επίσης ,καίριας σημασίας που αφορούν το μέλλον και την καριέρα αρκετών συναδέλφων.
Η έγκυρη και αντικειμενικώς διασταυρωμένη ενημέρωση εκ μέρους σας ,πιθανόν να λειτουργήσει θετικότερα ,με μεγαλύτερη επισκεψιμότητα στην ιστοσελίδα σας.
Ευχαριστώ
Μάριος Κανικλίδης

Μαρία Παναγιώτου
Wed June 14, 2017, 15:01:55
Γειά σας,
Είμαι καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής με 30 χρόνια προυπηρεσίας στην Ελλάδα.Τον προηγούμενο Σεπτέμβρη με κάλεσαν για το παιδαγωγικό.Για προσωπικούς λόγους δεν ηρθα και μου δόθηκε αναβολή!Φέτος δεν θα γίνει το παιδαγωγικό.
Εχω αριθμό 22 στον κατάλογο και δεν κατέθεσα την προυπηρεσία μου!Υπάρχει περίπτωση να με πάρουν σαν έκτακτη φέτος θα με παίρνουν κάθε χρόνο η παίρνουν ανάλογα με τις ανάγκες που εχουν;
Πέθανε πρόσφατα ο άντρας μου και οπως καταλαβαίνετε πρέπει να είμαι σίγουρη για το αν θα αποφασίσω να ερθω γιατί εχω και ενα κορίτσι ανήλικο 15 χρόνων και δεν έχω καμμιά αλλη πηγή εσόδων!Εκανα αίτηση για διορισμό αλλα δεν είμαι σίγουρη αν θα με πάρουν.
Κάτι άλλο που θα ήθελα να μου απανήσετε είναι το θέμα της σύνταξης!Είμαι τώρα 54 χρονών και εχω 30 χρονια προυπηρεσίας μόνο στην Ελλάδα!
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Μαρία Παναγιώτου

Aντρεας Νικολαου
Wed June 14, 2017, 10:48:22
Γιατί δεν υπάρχουν Χημικοί ;
Μήπως ένα μέτρο όλοι οι συνάδελφοι να απεργήσουμε για να αντιληφθούν κάποιοι ότι οι σκοπιμότητες δεν πρέπει να γίνονται αποδέκτες!!!!!

Ελένη Ιακωβίδου
Wed June 14, 2017, 08:41:01
O στόχος της ΟΕΛΜΕΚ να διοριστούν όσο το δυνατόν περισσότεροι φιλόλογοι προτού ισχύσει το ΝΣΔ επετεύχθη!
To 2017 αφυπηρετούν 5 φιλόλογοι και διορίζονται 85.
Το 2017 αφυπηρετούν 18 αγγλικοί και διορίζονται 18.
Όλα αυτά έγιναν βέβαια εις βάρος της πρώτης ξένης γλώσσας, των Αγγλικών, αφού τους αφαίρεσαν διδακτικές ώρες για να ενισχύσουν δήθεν την διδασκαλία μιας νεκρής γλώσσας, των αρχαίων Ελληνικών.
Αυτά γίνονται μόνο σε χώρες όπου κουμάντο κάνει ο συνδικαλισμός!

chr@paideia-news.com
Wed June 14, 2017, 01:08:06
Κύριε Κανικλίδη εκ μέρους του Paideia-News δεν υπάρχει καμιά σκοπιμότητα ούτε και εξυπηρέτησε κάποια σκοπιμότητα μέχρι σήμερα. Απλώς μετέφερε από έγκυρη πηγή μια είδηση που ενδιαφέρει. Τώρα αν η συγκεκριμένη στιγμή που δημοσιεύτηκε δημιουργεί υποψίες για σκοπιμότητες, τις σκοπιμότητες ψάξετε να τις βρείτε αλλού. Είναι καθαρά δικό σας θέμα.
Το Paideia-News αν καταξιώθηκε στη συνείδηση του κόσμου της παιδείας είναι γιατί παραμένει μακριά από «συνωμοσίες» ή εξυπηρέτηση οποιωνδήποτε συμφερόντων και έτσι θα συνεχίσει να λειτουργεί και να ενημερώνει.
Last Edit: June 14, 2017, 06:07:23 by chr@paideia-news.com  

Μάριος Κανικλίδης
Wed June 14, 2017, 00:04:30
Για όσους γνωρίζουν για σοβαρά θέματα όπως: π.χ. "μονιμοποιήσεις κατά κλάδο" γίνεται συζήτηση μεταξύ ΥΠΠ και ΟΕΛΜΕΚ και μετά ανακοινώνονται. Τώρα ποια η σκοπιμότητα διαρροής τέτοιων πληροφοριών εν μέσω αλλαγής της ηγεσίας της ΟΕΛΜΕΚ;

Πιθανόν για να μπορέσει το νέο ΚΔΣ να συνεδριάσει άμεσα, να συζητήσει και να πάρει αποφάσεις σε σχέση με τους πιο πάνω αριθμούς!

Πιθανόν να θέλουν να αποσυνδέσουν ή να συνδέσουν το 30μηνο με τις μονιμοποιήσεις!

Πιθανόν να θέλουν οι αναγνώστες σας να δώσουν μια άλλη πιθανή εκτίμηση για τέτοιες ενέργειες!

Πρόεδρος ΔΗ.ΚΙ. Λευκωσίας

FREDERICKJULY18
ucaln2prtyxia
 Cyprus School of Molecular Medicine
kaitomia-ereyna ucy
CUTSEPT2018
NEAPJUL17
TEPAK-KENESTHESEIS
INTERCOLLEGE
THEOLOGIKISXOLI
CDA2018
PAJUNE18
PROGNOSIS9
AIGAIA
MARTIME
FORUMMARCH
OLYMPION2017
iky2018
ALEXANDERJULY18
OPAPCYPRUS
MOECEE
Middlesex2016

microsoft1718