KESJULY18

2017-06-11 20:29:45
Νέο Σύστημα Διορισμού Εκπαιδευτικών: Πρόσκληση για συνδρομητική εγγραφή και υποστήριξη

Νέο Σύστημα Διορισμού Εκπαιδευτικών: Πρόσκληση για συνδρομητική εγγραφή και υποστήριξη


Οι οργανισμοί PROGNOSIS, ATHINA Educational Network και με τη συνεργασία και στήριξη του THALES Foundation προσκαλούν σε συνδρομητική εγγραφή ενδιαφερόμενους που ενδιαφέρονται για υποστήριξη στην προετοιμασία για τις εξετάσεις για διορισμό μέσω του νέου συστήματος διορισμών εκπαιδευτικών και εξασφάλιση θέσης στον κατάλογο διορισίμων. Ανάλογα με το είδος συνδρομής που θα επιλέξει το μέλος θα έχει πρόσβαση σε υλικό που θα τον βοηθήσει για τις εξετάσεις καθώς και δικαίωμα συμμετοχής σε ομαδικά εργαστήρια προετοιμασίας από ειδικούς μέντορες.

Υποψήφιοι για διορισμό εκπαιδευτικοί καλούνται να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους για συνδρομητική εγγραφή. Οι οργανωτές θα ενημερώσουν και θα επικοινωνήσουν με τους ενδιαφερόμενους με σχετικές πληροφορίες και επιλογές για πρόσβαση σε υλικό και συμμετοχή στα σχετικά εργαστήρια.

Τα εργαστήρια θα καλύπτουν το Γνωστικό, Δεξιότητες και Γλώσσα σε διάφορα προγράμματα.

  • Πρόγραμμα 100 ωρών: ΓΝΩΣΤΙΚΟ – ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ – ΓΛΩΣΣΑ (60 – 24 – 16 ώρες , αντίστοιχα)
  • Πρόγραμμα 38 ωρών ΓΝΩΣΤΙΚΟ – ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ – ΓΛΩΣΣΑ (ΩΡΕΣ 24 – 8 – 6 , αντίστοιχα)

Ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να επιλέγουν τμήματα των πιο πάνω προγραμμάτων ανάλογα με το είδος της συνδρομής που θα επιλέξουν. Κατ’ εξαίρεση οι φιλόλογοι θα πρέπει να κάνουν μαζί το Γνωστικό με τη Γλώσσα.

Τα πρώτα εργαστήρια αναμένεται να αρχίσουν τον Ιούλιο 2017. Κέντρα εργαστηρίων θα λειτουργήσουν στις πόλεις Λευκωσία, Λεμεσό, Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Ρέθυμνο. Ανάλογα με τη ζήτηση πιθανόν να οργανωθούν σεμινάρια και σε άλλες πόλεις της Κύπρου και Ελλάδας.

Οι μέντορες αποτελούνται από Κύπριους και Ελλαδίτες εκπαιδευτικούς και ακαδημαϊκούς υψηλής στάθμης με μεγάλη εμπειρία στα αντικείμενα των εξετάσεων. Τα ονόματα των μεντόρων θα τα βρείτε στον ιστοχώρο της πρόσκλησης www.thalescyprus.com (Παράθυρο Νέο Σύστημα Διορισμού Εκπαιδευτικών ή επιλέξετε NEWS) .

Για να σας σταλεί η σχετική αίτηση εγγραφής παρακαλούμε δηλώστε το ενδιαφέρον για εγγραφή ως συνδρομητής στο PROGNOSIS-ATHINAEDUCATIONALNETWORKστην πιο κάτω σύνδεση :     

https://goo.gl/forms/H7CqPKKy6NU5Hn1e2

Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο για πληροφορίες : support@thalescyprus.com

Τηλ. +357-22283600


Αφήστε ένα σχόλιο

  • Υποχρεωτiκά πεδία *


If you have trouble reading the code, click on the code itself to generate a new random code.
 
Showing comments 1 to 10 of 11 | Next | Last

Δουκανάρης Κρυστάλλης- Καθ. Φυσικής Αγωγής
Mon June 12, 2017, 22:25:29
Κε Υπουργέ,
Οι κύριοι φροντιστηριακοί ζητούν ππαρά και μάλιστα προκαταβολικά.
Για εμάς τα φτωχαδάκια θα τα πληρώσετε εσείς?
ή εμείς που δεν κρατάμε cash, δεν είμαστε άριστοι?

Στέλιος Μουσικός
Mon June 12, 2017, 17:53:59
Απάντηση στον κ. Γρηγόρη Μακρίδη
ΟΛΟΙ έχουμε καταλάβει το σκεπτικό της προσπάθειάς σας αυτής. Ο υποφαινόμενος είναι 37 χρονών και έχει από τα 28 του που βρίσκεται εντός εκπαίδευσης. Άρα αντιλαμβάνεστε για τι ηλικίες μιλούμε. Το φρεσκάρισμα στο οποίο αναφέρεστε λοιπόν δεν ευσταθεί. Γι' αυτό άλλωστε είναι και οι συνεχείς επιμορφώσεις από την επιθεώρηση του εκάστοτε κλάδου όπως επίσης και τα ηλεκτρονικά βιβλία και άρθρα που ενίοτε αναρτώνται σε συναφή διαδικτυακά μέρη και μπορεί κάποιος να ανατρέξει ανά πάσα στιγμή. Όσον αφορά τις δεξιότητες στις οποίες αναφέρεστε υπήρξε και υπάρχει η Προϋπηρεσιακή Κατάρτιση των εκπαιδευτικών μέσω του Πανεπιστημίου Κύπρου πριν την μονιμοποίηση του καθενός. Αναγνωρίζω την προσπάθειά σας λοιπόν ως επιχείρηση να πουλήσετε το προϊόν σας πριν προφτάσει να το κάνει κάποιος ανταγωνιστής σας αλλά σας παρακαλώ ΜΗΝ παίζετε με την νοημοσύνη μας.

ΑΝΤΡΕΑΣ Νικολαου
Mon June 12, 2017, 17:12:09
Πρωταθλητής της παραπαιδείας το κράτος και ο ΝΥΝ υπουργός ΚΑΔΗΣ !!!

Γρηγόρης Μακρίδης
Mon June 12, 2017, 14:27:48
Σχετικά με τα σχόλια που καταγράφηκαν, ως άτομο μεταξύ των διοργανωτών της υποστήριξης, θα ήθελα να διευκρινίσω το σκεπτικό της προσπάθειας αυτής.
Είναι γνωστό σε όλους πόσες χιλιάδες βρίσκονται στον κατάλογο διοριστέων και πόσα χρόνια πολλοί από αυτούς είναι εκτός της εκπαίδευσης και προφανώς και εκτός ενασχόλησης με το γνωστικό τους αντικείμενο.
Όπως έχουμε διαπιστώσει υπάρχει σημαντική ανάγκη από πτυχιούχους για να φρεσκάρουν κάποια θέματα του γνωστικού τους αντικειμένου αλλά και πολλοί που οι σπουδές τους δεν είχαν σχέση με την εκπαιδευτική πράξη και τη διδασκαλία και έχουν ανάγκη να γνωρίζουν ποιες είναι αυτές οι δεξιότητες που πρέπει να έχουν. Επίσης πτυχιούχοι με πτυχία από ξενόγλωσσα πανεπιστήμια (όχι Ελληνική) φαίνεται να χρειάζονται υποστήριξη στα θέματα Ελληνικής γλώσσας.
Αυτό που προσφέρουμε δεν έχει καμία σχέση με φροντιστήριο όπως γίνονται στους μαθητές των Σχολείων αλλά με τη συνδρομητική συμμετοχή το μέλος θα έχει πρόσβαση σε υλικό και εργαστήρια προετοιμασίας και αλληλοϋποστήριξης μέσω μιας συνεργατικής επικοινωνίας που θα βοηθήσει όσους το χρειάζονται και το ζητούν. Τα εργαστήρια θα προσφερθούν στην Κύπρο και στην Ελλάδα και οι θέσεις μελών είναι περιορισμένες.
Όπου υπάρχουν εξετάσεις είναι φυσιολογικό να υπάρχει και κάποιο πρόγραμμα υποστήριξης γιατί κάποιοι το ζητούν. Παρόμοια συμβαίνει για τις εισαγωγικές στα πανεπιστήμια, για τις εξετάσεις για θέση στην Αστυνομία, σε κρατικούς ή ημικρατικούς φορείς . Ακόμη σε πολλά ιδρύματα και ιδιαίτερα στα κρατικά πανεπιστήμια έχει εισαχθεί εδώ και χρόνια ο θεσμός των γραπτών εξετάσεων για θέσεις λειτουργών όπου απαιτείται ως προϋπόθεση πτυχίο και όμως εξετάζονται για δεξιότητες και άλλα συναφή. Αυτά όλα όμως τα έχει λάβει υπόψη η Βουλή για αυτό και προφανώς ενέκρινε το θεσμό.
Εμείς επιλέξαμε την οδό της διαφάνειας και του επαγγελματισμού για αυτό και δημοσιεύσαμε δημόσια τις επιλογές για όσους ενδιαφέρονται και πώς μπορεί κάποιος να πάρει βοήθεια.

ΜΑΡΙΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ
Mon June 12, 2017, 14:07:40
ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΩ ! θΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ 100 ΚΑΙ ΤΩΝ 38 ΩΡΩΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ. Η ΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ !

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

chr@paideia-news.com
Mon June 12, 2017, 13:10:42
Το Paideia-News δεν θα απαντήσει σε ρυπαρογραφήματα εναντίον του από μερικούς οργισμένους αναγνώστες. Απλώς θα υπενθυμίσει ότι το Paideia-News υπήρξε ο μόνος φορέας επικοινωνίας στον οποίο οι επηρεαζόμενοι εκπαιδευτικοί βρήκαν φωνή, στηρίχθηκαν και βελτίωσαν τόσο πολύ το νέο σύστημα διορισμών σε σύγκριση με αυτό που πρωτοεμφανίστηκε πριν από χρόνια.
Και μια φιλική συμβουλή προς του οργισμένους μέσω του αρχαίου Έλληνα ιστορικού Πλούταρχου: «Πολλά εστί του θυμού φοβερά, πολλά δε και γελοία».

Χριστόφορος Χατζηχριστοφόρου
Mon June 12, 2017, 12:45:22
Σε αυτή τη σύνδεση υπάρχει η "ταρίφα".

Yiota Anastasi
Mon June 12, 2017, 09:39:51
Ντροπή στο ΠΑΙΔΕΙΑ-news που προωθεί τη χρησιμοθηρία και το κέρδος, διαφημίζοντας φροντιστήρια για το νέο σχέδιο διορισμών, από τη στιγμή που οι εκπαιδευτικοί διαμαρτυρόμαστε και προσπαθούμε να αλλάξουμε την κατάσταση! Αντί να είστε στο πλευρό των εκπαιδευτικών διαφημίζετε φροντιστήρια. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!!! Αλήθεια πόσα παίρνετε για να τους διαφημίζετε;;;

Στέλιος Μουσικός
Sun June 11, 2017, 23:23:33
Πόσο έχει η ταρίφα αν επιτρέπεται;
Και κάτι άλλο...ο κερδοσκοπισμός και ο καιροσκοπισμός είναι μέσα στις λέξεις που διδάσκετε για τις εξετάσεις του αντικειμένου της γλώσσας; Σίγουρα κάποιο συνώνυμο ή επεξήγηση του όρου θα πέσει ως θέμα.

Μαρία Δημητρίου
Sun June 11, 2017, 22:55:43
Και το εμπόριο άρχισε... για να βλέπουμε το ΧΡΗΜΑ να αρχίσει να μαζεύεται...
Showing comments 1 to 10 of 11 | Next | Last

FREDERICKJULY18
ucaln2prtyxia
 Cyprus School of Molecular Medicine
kaitomia-ereyna ucy
CUTSEPT2018
NEAPJUL17
MIMSEPT
INTERCOLLEGE
THEOLOGIKISXOLI
CDA2018
PAJUNE18
PROGNOSIS9
MARTIME
FORUMMARCH
OLYMPION2017
iky2018
ALEXANDERJULY18
OPAPCYPRUS
MOECEE
Middlesex2016